Toyota показва i-TRIL електро концепт в Женева

Електромобили

В този блог: Частична снимка на i-TRIL показва светлинните контури на новия концепт на Toyota.

Компанията пуска снимката на i-TRIL концепта две седмици пред старта на автосалона в Женева, където ще бъде показан още фейслифт на Yaris, както и Yaris GRMN...

На снимката се виждат само контурите на малка "решетка" и LED светлини, които наподобяват линиите на i-ROAD. Това ни говори, че i-TRIL също ще бъде малка и вероятно нетипична като дизайн градска електро кола.

Сега е трудно да се добие цялостна представа, но изглежда тясна и висока, въпреки че Toyota официално потвърди, че i-TRIL е с три места в конфигурация две плюс едно.

Според компанията новият концепт показва новаторски технологии собствена разработка и ще бъде щадящ към природата. Другото наподобяващо i-ROAD е това, че и i-TRIL ще се накланя чрез същата 'Active Lean' технология.

С това класът на Renault Twizy ще се разшири още и малките забавни за шофиране градски електромобили ще стават все повече.

Засега няма подробности за техническите данни, за които ще научим повече по време на салона, но очакваме сходство с i-ROAD, чиято максимална скорост е около 50 км/ч. Естествено, една две идеи повече като на Twizy (80 км/ч) определено ще добавят повече към забавната част.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения