Ще стане ли VW Buzz култов като своя баща (видео)?

Електромобили

В този блог: Новият електро ван на VW има свой характер, но кой знае какво ще се промени в него за следващите две години.

Вдъхновен от култовия Volkswagen Bulli от 60-те години на 20-век, I.D. Buzz е вторият I.D. модел от Волфсбург, който бе представен миналата година в Швейцария по време на автосалона в Женева.

В последните години автопроизводителите определено избягват миниван категорията, но ето че се задават такива нови модели, при това електрически. 

Вече в мрежата бяха пуснати не едно и две видео клипчета показвайки го в движение, но сега благодарение на момчетата от Fully Charged можем да се запознаем доста по-отблизо с миниванчето и да научим повече за недостатъците и предимствата му.

Полицията в Санта Моника дори затвори цяла улица специално за този тест драйв на Jonny Smith, а освен в I.D Buzz той успя да се вмъкне и в I.D Crozz модела и да сподели повече за него заедно с представител на VW.

Както винаги видеото е на топ ниво и в него има доста полезна информация и среща на улицата с предшественика си от 60-те години.

Приятно гледане!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения