Премахнати и нови локации във ВсичкоТок (юни 2022)

Зарядни станции

Този път освен добавката на няколко нови локации има и редица, които вече са премахнати от картата и малко информация за някои промени тук и там.

Нови локации и промени в мрежата на Fines Charging

Най-новата локация в мрежата на Fines се намира в Албена, където наскоро се озова станцията, която досега беше пред сградата на Masterhaus в Равда.

На нейно място там вече има инсталиран чисто нов Hypercharger с мощност 150 кВт (може да зарежда 2 коли с по 75 кВт), а скоро се очаква и станцията да получи трети конектор и обща мощност от 225 кВт.

Станцията, която се намираше пред хотел Holiday Park на Златни пясъци е демонтирана и там вече няма да може да се зарежда.

И последната промяна е в Русе, където станцията пред сградата на KIA вече не е част от мрежата на Fines, а премина към тази на KIA Hypercharge.

Нови локации в мрежата на ElDrive

В мрежата на ElDrive са добавени четири нови локации в София, Бургас, Белозем и Айтос.

В София новата локация е пред сградата на GORA, където вече има две DC зарядни станции с мощност 24 кВт. Същите DC станции само че три на брой пък са поставени пред Борисовата градина в Бургас.

Нова DC зарядна станция с мощност 50 кВт има на Автомагистрала Тракия на OMV Белозем, а последната добавена локация от мрежата на ElDrive е в Айтос, където има поставена 22 кВт зарядна станция до Автомивка усмивка.

Нови локации в мрежата на EVPoint

Нова локация в мрежата на EVPoint е къмпинг зоната до Ахелой, където има инсталирани три броя монофазни зарядни станции на паркинга на Wave Resort.

В мрежата на EVPoint предстои и една лека промяна, която се изразява в предстоящо премахване на станциите от паркинга на Office A в София, където се получават редица затруднения с достъпа.

Добавени локации в мрежата на KIA Hypercharge

Двете добавени на картата локации от мрежата на KIA Hypercharge не са нови, но доскоро станциите не работеха и затова чак сега ги качваме във ВсичкоТок.

Станцията в Кюстендил, която е безплатна за ползване отново е на линия за зареждане, а другата локация е подземният паркинг на софийският МОЛ България, където има същата 22 кВт зарядна станция.

Нова локация в мрежата на VoltSpot

В мрежата на VoltSpot също има качена нова локация в Първомай, където вече има зарядна станция до Ресторант Барбекю Българска скара на ул. Княз Борис 1-ви.

Скоро в мрежата ще бъдат добавени и няколко нови локации, но повече за тях, когато бъдат официално пуснати.

Промени в мрежата на Кауфланд

И за финал една "лоша новина" за тези от вас, които разчитат на зареждането пред Кауфланд в Ботевград. Станцията там е временно демонтирана и ще бъде пусната отново през юли.

В София пък предстои да бъде инсталирана нова станция пред магазина на Околовръстен път, но за нея ще пишем допълнително тъй като още няма обявена официална дата.

Промени в мрежата на ProCredit Bank

Мобилното приложение на ProCreedit Bank претърпява поетапни промени и някои от изначално качените там локации са премахнати, а други са с коригирани адреси, но все още има редица неясноти относно някои локации, така че когато всичко се изясни и се коригира ще направим отделна страница, на която ще посочим всички локации в тази мрежа с коректните адреси и брой станции.

Хотел Орбел Добринище

Хотел Орбел в Добринище вече предлага на своите гости и възможност за зареждане на електромобил. Хотелът се намира на 6 км от Банско, а локацията предлага чудесна възможност за комбиниране на планинските спортове и дейности със СПА преживяване в минерална вода.

Повече информация относно условията и цените за зареждане може да получите на тел. +359 887 707 585

eCars ъпдейт

Наскоро подменихме станцията на Дизелор в Стамболийски, където вече има двойна такава с 2х11 кВт. Зареждането там вече е платено и се стартира през мобилното приложение ВсичкоТок.

До седмица-две предстои да бъдат активирани още две eCars зарядни станции за електрически автомобили в страната и за тях ще пишем допълнително, когато всичко е готово.

Наскоро създадохме нова страница тук в блога с препратки към картата и на нея скоро ще добавим списъци със станциите по градове, в добавка към създадените до момента няколко със зарядни станции на търговски обекти.

Засега на тази страница са качени списъци със:

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари