BMW i4 и Peugeot 2008 Electric хванати с камуфлаж

Електромобили

В този блог: Уловени в движение, два предстоящи електромобила все още са в камуфлаж.

Из нета зе появиха снимки на евентуалния BMW i4 и електро версия на Peugeot 2008, които най-вероятно ще се предлагат от 2020 г.

След множество разнопосочни сигнали от BMW, след пет-шест години пауза компанията най-накрая отива към следващ i-модел, който да разшири супер ограничената гама от изцяло електрически модели на BMW, изчерпваща се с компактния i3.

Издокараният с фалшив ауспух, но носещ задължителните за сигурността лепенки Electric vehicle прототип, просто прилича на Gran Coupe 4-та серия и не изглежда да има свои уникални черти като i3.

Въпреки това се твърди, че когато камуфлажът падне, i4 ще носи харизмата на BMW i, дори с традиционния вид, който сега прозира под прикритието.

Другият камуфлиран електромобил, попаднал в обективите, е Peugeot 2008. Планиран за 2020 г., електрическият Peugeot 2008 ще бъде базиран на e-CMP платформата на PSA концерна.

Прихванат от Autocar, електрическият 2008 има известни прилики с 3008, включително в интериора, с новата централна конзола базирана на iCockpit концепцията.

На този етап няма информация за техническите данни на 2008 electric. Имаме на разположение единствено предишни изказвания на хора от групата за конфигурацията на платформата и загатване за това, че моделът ще получи поне 50 кВтч батерия и 100 кВт CCS DC зареждане.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. гост

Хмм това може и да не е I4 ами някакъв хибрид на 2 серия.
На тази снимка се вижда ауспух https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1576904#lg=1154&;slide=3

  Прикачени
  гост
  1. гост

Ахахах всъщност този ауспух е нарисуван

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна