Здравейте, колеги. Купих на жената Nissan Leaf 2015 24kw, за да сме в крак с модата и ние и да изкярим някой лев, движейки се по улиците на Варна. Обаче... Лийфчето се оказа американско, а аз нищо не разбирах в този момент от EV-та и го взех. Понеже ме дразнеше, че навигацията е за Америка, а и освен това дисплея не работеше, реших да взема една с андроид от carmedia. bg, уж специално за модела. Всичко супер, аудио от волана, андроид и т. н., но неможахме да подкараме климатика да се показва на новата навигация. Както и да е, преглътнах и това, ще я караме на усещане. Това, което ме дразни обаче е, че след смяната на навигацията компютъра взе явно нещо да бъгва. Постоянно ми изкача "EV warning light" за секунда и изчезва. Ходих и в Нисан, не намериха от какво е. Не влияе по никакъв начин на колата, просто ме дразни. Също и напоследък взе да изкача, всеки път като закача колата за Leaf Spy "I-key sytem fault". От Нисан пак нищо не намериха естествено. Проверил съм батериите на дистанционното, акумулатора, всичко което съм се сетил и нищо. Отново това не влияе а колата по никакъв начин, просто дразни когато ми изкачат такива предупреждения. Ако има някой, който се е сблъсквал с подобни проблеми ще съм много благодарен на мнения. Благодаря