Sidebar

24
Сря, Апр
× Място за всякакви Renault Fluence Z.E. теми, коментари и мнения.

Reno Fluence

Преди 10 години 5 месеца #520 от p.petrof
Reno Fluence е пусната от p.petrof
Имах удоволствието да направя тест на Флуан са . Няма да повтарям всички суперлативи, които ми дойдоха на акъла по време на теста. Реших ,че мога да си я купя . В Европа се предлагат демо коли на по 6 - 7 хил килонетра за по 11 -15 хил евро. Оказа се че проблема е в батериите. Немогат да се купят с автомобила а се предлагат само под наем. Във форума прочетох , че за туизо има оферта и с батерията. Някой знае ли нещо повече?

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 10 години 5 месеца #521 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Reno Fluence
Привет и дано скоро да се сдобиеш с електро Fluence :cheer:

Първите Twizy бройки ги предлагат заедно с батерията у нас, защото не е изчистен още въпроса с отделния наем на батерията – компанията, отдаваща я под наем, която има договор с Рено за целта, няма представителство в България.

В един момент вероятно ще минат и в България на отделния наем на батерията.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 6 години 7 месеца #3480 от stealthhack
Отговор от stealthhack по тема Reno Fluence
Здравейте, искам да питам мотора на Флуенса и на първата генерация на Zoe дали може да са взаимнозаменяеми, впредвид че са от Continental производство и са идентични външно. Същия въпрос имам и за инвертора.
Благодаря предварително.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 3 месеца #5111 от betaserk
Отговор от betaserk по тема Reno Fluence
И аз имам един въпрос, Реното няма като на нисана бърз порт, само тоя от тип 1 или както там се води, нали така, но в станциите по бензиностанции и т.н. пак може да се зарежда, но предполагам става бавно и трябва повече да се стои на кафе за да се зареди. И аз съм на прага да си купя такава и доста неща научих, но само това ме терзае. Моята смятам да е употребавана и няма да плащам наем на батерията.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 5 години 3 месеца #5112 от stealthhack
Отговор от stealthhack по тема Reno Fluence
Fluence-a има само бордово зарядно, няма порт за директно зареждане на батерията с DC ток, следователно разчиташ на 3,7KW зареждачка вътре в колата, и трябва да си много предвидлив за пътуванията ти! Fluence-a ми харесва защото е просторна кола и има 75Kw мотор на Continental, само че внимавай че е с четки на ротора, след макар и много време трябва да се ревизират.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.