Sidebar

29
Пет, Мар
× Място за всякакви Renault ZOE теми, коментари и мнения.

Затъмняване на задното стъкло

Преди 2 години 3 месеца - Преди 2 години 3 месеца #6460 от betaserk
Здравейте отново, 8 месеца вече със Зое-то, какъв маник, каква сладка количка е :)
Доста хора ме спират да ме питат колко харчи, как се зарежда и колко струва, дори на светофара са ми чукали на стъклото да ме питат :)
доста я заглеждат и и се радват. Сложих си стикер отзад 100% electric и видят ли надписа и почва питането и зяпането, преди като нямах си го мислеха за някво изчанчено рено клио или и аз не знам, просто не знаеха че е електрическа.
Затъмних си стъклата, да знам, че са затъмнени, но не ми е достатъчно за мен, аз обичам лимузина стайл :D Предните не съм ги затъмнил!
Може да гледате и други клипчета за Зое-то ми в канала ми в тубата, скоро време съм измислил и вече подготвям да покажа как да си вградите таблет, ако имате интерес може да погледнете видеата ми, абонирайте се ако искате разбира се, така ми помагате да стигна до повече хора, да някой клипове са ми тъпи, но имам и хубави гледани по 100-200к гледанета, надявам се да си харесате нещо. Ето я голямата ми тиква как слагам фолио на задното стъкло, да доста е заоблено, но е малко и стана сравнително лесно... Затъмняване на задно стъкло

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.