Sidebar

15
Пон, Авг
× Място за всякакви Tesla Model S теми, коментари и мнения.

Tesla Model S от Tesla BG Varna

Преди 1 месец 2 седмици #6501 от killo0o
Tesla Model S от Tesla BG Varna е пусната от killo0o
Здравейте,

Интересувам се да започна процес на закупуване на тесла, има доста добри оферти от Тесла БГ (Дрийм Карс) на автомобили от 2017-2018 година. Според вас има ли вероятност на измама на европейките модели - хакван софтуер, наводнявания, етс. Виждам модели, които са изписани като 75D, а са им сменяли батерията и са с 85D, доста притеснително на пръв поглед. Също така някой може ли да препоръча сервиз във Варна, който да направи оглед на автомобила.

Благодаря предварително.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 1 месец 2 седмици #6506 от Stefo
Отговор от Stefo по тема Tesla Model S от Tesla BG Varna
Не знам дали това са същите хора, с които имахме лека разправия преди няколко години и дали нещо се е променило там, но имаше следната случка с вносител на Тесла от Варна.

Някой беше пуснал коментар под наша статия във фейсбук страницата ни за някакви схеми/измами с внесени от щатите тесли и после още някой беше писал с подробности по други страници в мрежата, но вече е минало доста време и не помня конкретиката на обвиненията.

След това ние получихме заплаха със съд ако не изтрием коментарите от фейсбук страницата си, което беше адски смешно предвид, че те дори не бяха наши, от въпросният човек занимаващ се с този бизнес, под претекст, че сме разпространявали фалшива информация.

Човека се беше настървил яко и в крайна сметка ги изтрихме, защото нямахме желание да се занимаваме с подобни глупости, но дали това са същите хора, които в момента се занимават с Теслите във Варна или са се появили други може да сподели някой, който има пряк опит.

Do good, and do not talk about it!

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 1 месец 2 седмици #6507 от Carl Zeiss
Отговор от Carl Zeiss по тема Tesla Model S от Tesla BG Varna
Няма промяна...

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.