Напомняне, че стикерите за безплатно паркиране трябва да се удължават
- mumojem
- Автор на темата
- Извън линия
- Основател
По-малко
Още
Преди 10 години 6 месеца - Преди 10 години 6 месеца #1355
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Напомняне, че стикерите за безплатно паркиране трябва да се удължават е пусната от mumojem
Днес удължих с 1 година стикера за безплатно паркиране на сина и зелена зона за Туизи в София.
Та реших да напомня на всеки, който кара електромобил в София, че стикерите важат за период от 1 година. Съответно трябва да се иде до центъра за градска мобилност на ул. Будапеща 17а, където точно вдясно след входа има 2 гишета за винетни стикери. Там срещу лична карта, талон и гражданска стикерът се удължава. Това става само в системата на ЦГМ – самият стикет не се подменя, остава си този, който вече е залепен на челното стъкло.
Направи ми впечатление, че една от служителките използва думите "все още паркират безплатно" и се надявам в ЦГМ и общината да има желание, а не противо-желание за подкрепа на електромобилите...
Та реших да напомня на всеки, който кара електромобил в София, че стикерите важат за период от 1 година. Съответно трябва да се иде до центъра за градска мобилност на ул. Будапеща 17а, където точно вдясно след входа има 2 гишета за винетни стикери. Там срещу лична карта, талон и гражданска стикерът се удължава. Това става само в системата на ЦГМ – самият стикет не се подменя, остава си този, който вече е залепен на челното стъкло.
Направи ми впечатление, че една от служителките използва думите "все още паркират безплатно" и се надявам в ЦГМ и общината да има желание, а не противо-желание за подкрепа на електромобилите...
Чисто и просто – КарамЕЛ
Последна промяна: Преди 10 години 6 месеца от mumojem.
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- mumojem
- Автор на темата
- Извън линия
- Основател
Преди 9 години 6 месеца - Преди 9 години 6 месеца #1850
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема Напомняне, че стикерите за безплатно паркиране трябва да се удължават
Опаа, пак аз цяла година след първия анонс по темата.
Днес пак си удължих стикера с още една година, но пиша по следния въпрос:
За удължаването ми напомниха преди 3 седмици с имейл от Столичен център за градска мобилност – гот е да има кой да ти напомни.
В имейла имаше следния текст, който няма отношение към електромобилите:
Като отидох днес на гишето ми удължиха стикера с година за няколко минути и служителката премахна този текст от стандартния уведомителен имейл
Но на въпроса колко стикера са издадени (че си е индикатор за броя електромобили) пак попучих отговор в стил "не зная", което не го вярвам, защото в системата няма как да я няма бройката.
Имаме го инфото обаче, защото тези дни са регистрирани 1 нов Nissan LEAF и 1 нов Nissan e-NV200 и те са със стикери номера 105 и 106.
Днес пак си удължих стикера с още една година, но пиша по следния въпрос:
За удължаването ми напомниха преди 3 седмици с имейл от Столичен център за градска мобилност – гот е да има кой да ти напомни.
В имейла имаше следния текст, който няма отношение към електромобилите:
Правото на локално платено паркиране за автомобил с рег. № CA0306A изтича на 11.06.2015. При условие, че желаете да продължите неговото ползване е необходимо отново да подадете документи (оригинал). Имайте впредвид, че нормативно определеният срок за предоставяне на право на локално платено паркиране е до 20 работни дни, поради което е необходимо да подадете своето заявление своевременно.
Като отидох днес на гишето ми удължиха стикера с година за няколко минути и служителката премахна този текст от стандартния уведомителен имейл
Но на въпроса колко стикера са издадени (че си е индикатор за броя електромобили) пак попучих отговор в стил "не зная", което не го вярвам, защото в системата няма как да я няма бройката.
Имаме го инфото обаче, защото тези дни са регистрирани 1 нов Nissan LEAF и 1 нов Nissan e-NV200 и те са със стикери номера 105 и 106.
Чисто и просто – КарамЕЛ
Последна промяна: Преди 9 години 6 месеца от mumojem.
- k.i.
- Извън линия
- 3-та жичка
По-малко
Още
- Коментари: 170
- Харесвания: 8
Преди 9 години 6 месеца #1852
от k.i.
Отговор от k.i. по тема Напомняне, че стикерите за безплатно паркиране трябва да се удължават
Поредната пародия, за кво трябва да се удължава не разбиррам ...
Ще отида и аз да го удължа макар да не е ставало проблем, но дано и не става
Ще отида и аз да го удължа макар да не е ставало проблем, но дано и не става