- Коментари: 128
- Харесвания: 17
Chevy Bolt 2017 ordering guide
- zlatanski2014
- Автор на темата
- Извън линия
- 3-та жичка
По-малко
Още
Преди 8 години 1 месец #2562
от zlatanski2014
Chevy Bolt 2017 ordering guide е пусната от zlatanski2014
Now online on Insideevs
insideevs.com/2017-chevrolet-bolt-ev-ordering-guide-now-online/
insideevs.com/2017-chevrolet-bolt-ev-ordering-guide-now-online/
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- mumojem
- Отсъства
- Основател
Преди 8 години 1 месец #2563
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема Chevy Bolt 2017 ordering guide
Много ми се ще да научим цената на амперата, дано покрай автосалона да я обявят. Иначе Bolt-ето в Канада по-евтино при това с DC опцията в цената, а в щатите $750 за нея искат отгоре.
Чисто и просто – КарамЕЛ
- sorcererals
- Извън линия
- 3-та жичка
По-малко
Още
- Коментари: 144
- Харесвания: 17
Преди 6 години 9 месеца #3875
от sorcererals
Отговор от sorcererals по тема Chevy Bolt 2017 ordering guide
Не е Болт, а близнака му е-Ампера.
Наш клиент си продава е-Амперата, че вече си е поръчал модел Х. Колата е закупена в Норвегия от местен дистеибутор и е оборудвана с всичко, което предлагат, ако не ме лъже паметта. Мога да го попитам за подробности при интерес или направо да ви дам координати, че да не си играем на развален телефон. Обяви ми цена 390000 крони, което при днешния курс е малко над 39000 евро. Колата я получи края на юни месец, което ще рече, че е карана малко повече от 6м. Колата се продава от частно лице, така че си проучете с мито и ДДС как стои въпроса. За транспорт, хващате самолетче до Осло от София или Торп(Сандефьорд) от Букурещ и си взимате колата на ход. Вариант с платформа, тук има едно момче, което кара, цената му беше 750 евро за Норвегия-България. Ако намерите автовоз ще е по-евтино предполагам.
Наш клиент си продава е-Амперата, че вече си е поръчал модел Х. Колата е закупена в Норвегия от местен дистеибутор и е оборудвана с всичко, което предлагат, ако не ме лъже паметта. Мога да го попитам за подробности при интерес или направо да ви дам координати, че да не си играем на развален телефон. Обяви ми цена 390000 крони, което при днешния курс е малко над 39000 евро. Колата я получи края на юни месец, което ще рече, че е карана малко повече от 6м. Колата се продава от частно лице, така че си проучете с мито и ДДС как стои въпроса. За транспорт, хващате самолетче до Осло от София или Торп(Сандефьорд) от Букурещ и си взимате колата на ход. Вариант с платформа, тук има едно момче, което кара, цената му беше 750 евро за Норвегия-България. Ако намерите автовоз ще е по-евтино предполагам.