- Коментари: 52
- Харесвания: 3
За 'по-обемните' електрически превозни средства, с които (се) возим (по) повече наведнъж.
Smart ForFor
- Димитър
- Автор на темата
- Извън линия
- Леко навлязъл
По-малко
Още
Преди 4 години 1 месец #6161
от Димитър
Smart ForFor е пусната от Димитър
Минавам от Рено Туизи на Смарт.
Карам го вече един месец и съм много доволен.?!
Карам го вече един месец и съм много доволен.?!
Прикачени файлове:
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- E-mo
- Извън линия
- Леко навлязъл
По-малко
Още
- Коментари: 31
- Харесвания: 18
Преди 4 години 1 месец - Преди 4 години 1 месец #6162
от E-mo
Отговор от E-mo по тема Smart ForFor
Честито! Това беше звездата на Рали Сардиния миналото лято Много километри и емоции желая и да разкажеш как е
Прикачени файлове:
Последна промяна: Преди 4 години 1 месец от E-mo.
- Димитър
- Автор на темата
- Извън линия
- Леко навлязъл
По-малко
Още
- Коментари: 52
- Харесвания: 3
Преди 4 години 1 месец #6164
от Димитър
Отговор от Димитър по тема Smart ForFor
За електрическия смарт пътвите ми впечатления са следните:
1. Рендж ...така е изминато разстояние според изразходваната енергия? Карах 20 км с 50 км в час, извади ми 7 км от ренджа. На връщане карах с 90 км и и извади 13 км. Пътя беше равен.?!
2. Има много добра Рекуперация (зарежда при натисната спирачка или при спущане по наклон). Тази рекуперация я имя само в режим ЕКО.
3. Има много екстри. Разстояние до автомобила пред тебе, бавно навлизане в лявята лента(да не спиш) блутут телефон и др.
1. Рендж ...така е изминато разстояние според изразходваната енергия? Карах 20 км с 50 км в час, извади ми 7 км от ренджа. На връщане карах с 90 км и и извади 13 км. Пътя беше равен.?!
2. Има много добра Рекуперация (зарежда при натисната спирачка или при спущане по наклон). Тази рекуперация я имя само в режим ЕКО.
3. Има много екстри. Разстояние до автомобила пред тебе, бавно навлизане в лявята лента(да не спиш) блутут телефон и др.
Харесано от: E-mo