- Коментари: 20
- Харесвания: 0
За 'по-обемните' електрически превозни средства, с които (се) возим (по) повече наведнъж.
Дачия Спринг
- toni11bg
- Автор на темата
- Извън линия
- Свежо попълнение
По-малко
Още
Преди 3 години 1 месец #6384
от toni11bg
Дачия Спринг е пусната от toni11bg
Здравейте. Новобранец съм във форума, освен това никога не съм виждал наживо електромобил Само че като гледам накъде вървят горивата, започвам да се замислям за електрическа кола. Може би трябва да спомена, че домът ми е захранен с ток от алтернативни източници, не от енергото, и общо взето имам ток в изобилие, който не плащам. Нагледал съм се на Дачия Спринг, някой виждал ли е такава кола, и има ли някакви впечатления.
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- Carl Zeiss
- Извън линия
- Леко навлязъл
По-малко
Още
- Коментари: 49
- Харесвания: 9
Преди 3 години 1 месец #6385
от Carl Zeiss
Отговор от Carl Zeiss по тема Дачия Спринг
Здравей колега, добре дошъл! Дачия спринг още не е пусната официално на пазара, доколкото ми е известно! Иначе и за секунда не се замисляй за електричката, удоволствието е страхотно!
- mumojem
- Извън линия
- Основател
Преди 3 години 1 месец #6387
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема Дачия Спринг
Опа здрасти, добре дошъл. Дачонката я гледах в дилърство в софеско, семпла кола е, базова така, беше се точно заредила догоре там от нашата зареждачка и показваше къде 200 км прогнозен пробег. Не съм я карал, просто бърз оглед, изглежда така с висок просвет спрямо пътя, а отзад едни малки барабанчета зад джантичките, като за Деу Тико
-
Чисто и просто – КарамЕЛ