- Коментари: 2
- Харесвания: 0
Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея

Здравейте,
- prius 3
-
Автор на темата
- Извън линия
- Свежо попълнение
-
По-малко
Още
Преди 11 години 11 месеца #335
от prius 3
Здравейте, е пусната от prius 3
колеги. Наскоро открих този сайт. Зарадвах се, че и в България има хора, които се интересуват от хибриди и електромобили. Дано стават повече! 
Аз съм собственик от 2011 на Приус 3. Много съм доволен от колата. Абсолютно никакви грижи за близо 40 000 навъртени км. Дори и някаква лампа не ми е изгоряла все още, за да се оплача. Пълна скука бих казал и дано да е все така!
Колата е много икономична, но и доста зависи от задкормилното. Ако някой се интересува от нещо по отношение Приус 3 ще помагам с каквото мога.
Лека и безаварийна!

Аз съм собственик от 2011 на Приус 3. Много съм доволен от колата. Абсолютно никакви грижи за близо 40 000 навъртени км. Дори и някаква лампа не ми е изгоряла все още, за да се оплача. Пълна скука бих казал и дано да е все така!
Колата е много икономична, но и доста зависи от задкормилното. Ако някой се интересува от нещо по отношение Приус 3 ще помагам с каквото мога.
Лека и безаварийна!

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- mumojem
-
- Извън линия
- Основател
-
Преди 11 години 11 месеца #337
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема Здравейте,
Опа, привет и честито за Приуса - щастливо е така положението, определено 
Пускай впечатления, всичко, каквото се сетиш, да събираме отзиви и да коментираме

Пускай впечатления, всичко, каквото се сетиш, да събираме отзиви и да коментираме

Чисто и просто – КарамЕЛ

- ivanjordanov78
-
- Извън линия
- Леко навлязъл
-
По-малко
Още
- Коментари: 31
- Харесвания: 0
Преди 11 години 1 месец #647
от ivanjordanov78
Отговор от ivanjordanov78 по тема Здравейте,
Здрасти и от мен!
Как намирате Приуса в сравнение с Ампера? Коя е по-издръжлива и икономична?
Как намирате Приуса в сравнение с Ампера? Коя е по-издръжлива и икономична?