Sidebar

29
Пет, Мар
× Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея :)

Привет и от мен!

Преди 9 години 4 месеца #1550 от geordgeo
Привет и от мен! е пусната от geordgeo
Случайно намерих сайта и се регистрирах веднага в него, тъй като всичко, което се придвижва на ток ми е слабост. За съжаление все още не съм собственик на електрически автомобил, но кой знае - може и да ми се случи в скоро време ;) За сметка на това имам електрически велосипед, от който не слизам и на който правя по около 5000 км на година в София, та усещам предимствата му. Надявам се феновете на електровозилата да се увеличават все повече, особено в градска среда, за можем всички ние да живеем в една много по-приветлива, спокойна, чиста и безшумна обстановка. Вярвам, че бъдещето е на електричеството, дано само по-скоро навлезнат новите технологии в конструирането на батерии и суперкондензатори, които ще свалят цената им и ще направят крайните устройства много по-достъпни за потребителите.

Пожелавам успех на сайта и дано той ни държи винаги на първа линия в електроновините!

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 4 месеца #1551 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Привет и от мен!
Охоо, привет, добре дошъл, благодаря за пожеланията и наистина да ти се случи в скоро време разширяването на електро гаража :cheer:.

Пусни някоя снимка на велосипеда, какви са му данните? А към каква електро кола се ориентираш?

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 4 месеца #1556 от geordgeo
Отговор от geordgeo по тема Привет и от мен!
Велосипедът си е най-стандартен тип (полупланинско-градски ;) ), 26" капли, предни амортисьори и амортисьор на рамката, имам снимки, но не знам тук как да ги кача. Хъб мотор в предната капла, 1000W/48V, но го карам с Li-pol батерия 37V/10Ah, защото нямах пари за по-голяма :( В момента тече ъпгрейд на батерията - ще става 15Ah, пак 36V, но целта е да увелича пробега. Досега го докарвах между 30 и 60 км с едно зареждане (зависи от терена и от това доколко използвам педалите) и както вече казах за мен той е незаменимото превозно средство за града (целогодишно, с малки изключения в много студена и ледена зима).

А за електроавтомобил си мисля отдавна, ама засега няма финанси за подобно начинание, иначе съм абсолютен фен на Тесла -та... ;)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 4 месеца #1557 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Привет и от мен!
За снимките е лесно - под прозореца, в който пишеш има поле Прикачени файлове - вдясно кликваш на Добави файл, избираш го от диска си и след това кликваш най-вдясно бутон Вмъкване - и така за всяка следваща снимка :cheer:

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 4 месеца #1558 от geordgeo
Отговор от geordgeo по тема Привет и от мен!
Ааа, вярно, аз изобщо не съм обърнал внимание, сорри, довечера или утре ще кача нещо от в къщи, че в телефона нямам... :cheer:

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.