Мда, не всичко е електромобили. Ако не намираш подходяща категория за темата, която искаш да пуснеш, току що я намери
Инициатива - Български фен клипове за електромобили
- mumojem
- Автор на темата
- Извън линия
- Основател
По-малко
Още
Преди 9 години 8 месеца - Преди 9 години 8 месеца #1726
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Инициатива - Български фен клипове за електромобили е пусната от mumojem
По повод
блога за Tesla фен видеото на моя приятел арх. Георги Цочев
обявяваме инициатива:
БЪЛГАРСКИ ФЕН КЛИПОВЕ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ
Правете клипове за електромобили и електрическа мобилност, пускайте линкове в тази тема и да определим как да гласуваме за тях, да си изберем няколко най-харесвани и да ги наградим. Естествено, давайте предложения и за наградите.
БЪЛГАРСКИ ФЕН КЛИПОВЕ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ
Правете клипове за електромобили и електрическа мобилност, пускайте линкове в тази тема и да определим как да гласуваме за тях, да си изберем няколко най-харесвани и да ги наградим. Естествено, давайте предложения и за наградите.
Чисто и просто – КарамЕЛ
Последна промяна: Преди 9 години 8 месеца от mumojem.
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- firesword
- Извън линия
- 1-ва жичка
По-малко
Още
- Коментари: 569
- Харесвания: 47
Преди 9 години 8 месеца #1727
от firesword
Ако те хване тока, хвани го и ти
Отговор от firesword по тема Инициатива - Български фен клипове за електромобили
Това е супер инициатива Май най-накрая ще трябва да си взема телефон с камера
Макар, че да си призная честно, струва ми се, електромобилите в България са твърде малко все още. Аз освен стършела на k.i. почти не съм засичал други електромобили в София.
Май ще трябва да разчитаме на внос на видеа от зад граница
А за награда предлагам тест-драйв на твоето Туизи или пък фанелка с ecars.bg......
Макар, че да си призная честно, струва ми се, електромобилите в България са твърде малко все още. Аз освен стършела на k.i. почти не съм засичал други електромобили в София.
Май ще трябва да разчитаме на внос на видеа от зад граница
А за награда предлагам тест-драйв на твоето Туизи или пък фанелка с ecars.bg......
Ако те хване тока, хвани го и ти
- eltransbg
- Извън линия
- Вече ангажиран
Преди 9 години 7 месеца #1773
от eltransbg
Отговор от eltransbg по тема Инициатива - Български фен клипове за електромобили
да раздвижим темата - едно старо клипче от "зората" на електромобилите в България: