- Коментари: 128
- Харесвания: 17
Мда, не всичко е електромобили. Ако не намираш подходяща категория за темата, която искаш да пуснеш, току що я намери
анкетка?
- zlatanski2014
- Автор на темата
- Извън линия
- 3-та жичка
По-малко
Още
Преди 9 години 1 месец #2019
от zlatanski2014
анкетка? е пусната от zlatanski2014
Дни след изстъпленията с "чистия дизел", дали не е време за една импровизирана анкета?
Мислите ли че идва края на дизеловите коли?
Бихте ли продължили да карате дизелов автомобил?
Мислите ли че идва края на дизеловите коли?
Бихте ли продължили да карате дизелов автомобил?
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- rrumpe
- Извън линия
- 3-та жичка
По-малко
Още
- Коментари: 142
- Харесвания: 19
Преди 9 години 1 месец #2020
от rrumpe
Отговор от rrumpe по тема анкетка?
Не мисля, че идва скоро края на дизелите, поне не следващите 5-6 години. След 10-тина години, по-може.
Иначе бих карал дизел, но само на използвано олио
Иначе бих карал дизел, но само на използвано олио
- firesword
- Извън линия
- 1-ва жичка
По-малко
Още
- Коментари: 569
- Харесвания: 47
Преди 9 години 1 месец #2022
от firesword
Ако те хване тока, хвани го и ти
Отговор от firesword по тема анкетка?
Досега не съм карал дизел, и мисля и да не ми се налага. Със сигурност няма да си купя дизелова кола
А дали идва края - и аз съм скептичен! Въпреки бързите темпове и ускоряващото се навлизане на електромобилите,
няма да е лесно да се смени една над 100 годишна технология. Въпреки това съм оптимист и мисля, че ще стане много по-бързо
от очакванията на повечето хора
А дали идва края - и аз съм скептичен! Въпреки бързите темпове и ускоряващото се навлизане на електромобилите,
няма да е лесно да се смени една над 100 годишна технология. Въпреки това съм оптимист и мисля, че ще стане много по-бързо
от очакванията на повечето хора
Ако те хване тока, хвани го и ти
- geordgeo
- Извън линия
- Свежо попълнение
По-малко
Още
- Коментари: 6
- Харесвания: 0
Преди 9 години 1 месец #2025
от geordgeo
Отговор от geordgeo по тема анкетка?
Имам бензинов автомобил, който използвам само при КРАЙНА нужда и то ако сме цялото семейство. Из града се возя всесезонно с електровелосипеда си, мое дело, а по отношение на дизелите аз също съм скептичен, поне за следващите 10-15 години не виждам как ще отпаднат от трафика, много пари са вложени в разработката им, за да ги задраскат с лека ръка. Надявам се облекчен достъп до електровозила да получи по-голямата част от населението на Европа било чрез определени стимули или пък заради промянва в мисленето на хората (надявам се да е второто)...
- mumojem
- На линия
- Основател
Преди 9 години 3 седмици #2043
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема анкетка?
Така е, има инерция и колкото и да ми се иска наистина поне 10-15 години...
А го ям с лъжици всеки ден пустия дизел докато карам туизито. Мега иронията е, че разходът му е 7-10 лв за ток на месец и 20-40 лв за защитни маски
А го ям с лъжици всеки ден пустия дизел докато карам туизито. Мега иронията е, че разходът му е 7-10 лв за ток на месец и 20-40 лв за защитни маски
Чисто и просто – КарамЕЛ