- Коментари: 569
- Харесвания: 47
Това са електро колонки и зарядни станции, контролери и други подобни неща.
От Лондон
- firesword
-
Автор на темата
- Извън линия
- 1-ва жичка
-
По-малко
Още
Преди 10 години 4 месеца #1552
от firesword
Ако те хване тока, хвани го и ти
От Лондон е пусната от firesword

Прикачени файлове:
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- mumojem
-
- Извън линия
- Основател
-
Преди 10 години 4 месеца #1553
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема От Лондон
7кВ станцийка си е добре на улицата

Чисто и просто – КарамЕЛ

- earendil
-
- Извън линия
- 3-та жичка
-
По-малко
Още
- Коментари: 201
- Харесвания: 50
Преди 10 години 4 месеца #1554
от earendil
Отговор от earendil по тема От Лондон
Последното ми впечатление от МПС-тата в Лондон е: 40% автобуси, 30% лондонски (грозни) таксита, 20% Тойота приус, 10% други коли .
Ужасно е шумно и то предимно заради автобусите и такситата... уж повечето нови автобуси са хибриди, но не се забелязва много много.. не им знам точната технология, но често работят дори на място..
Иначе 100% ел коли из центъра не видях, изключая една Тесла Ес.
Ужасно е шумно и то предимно заради автобусите и такситата... уж повечето нови автобуси са хибриди, но не се забелязва много много.. не им знам точната технология, но често работят дори на място..
Иначе 100% ел коли из центъра не видях, изключая една Тесла Ес.
- mumojem
-
- Извън линия
- Основател
-
Преди 10 години 4 месеца #1555
от mumojem
Чисто и просто – КарамЕЛ
Отговор от mumojem по тема От Лондон
Моето описание на транспорта в Лондон би било идентично. Виж, в Амстердам нещата са много напред - остави стотиците хиляди велосипеди, но електромобилите са много честа гледка – всякакви марки и модели. Чак SLS AMG електрически видях!
В Мюнхен е трагедия, като изключим някое и друго BMW i3, Model S или ZOE. У нас нали знаете всяка нова я броим за постижение също - хайде повече хора да се сдобивам с електромобил, че е супер емоция - и много хора ще го установят изведнъж и ще е бум
В Мюнхен е трагедия, като изключим някое и друго BMW i3, Model S или ZOE. У нас нали знаете всяка нова я броим за постижение също - хайде повече хора да се сдобивам с електромобил, че е супер емоция - и много хора ще го установят изведнъж и ще е бум

Чисто и просто – КарамЕЛ

- firesword
-
Автор на темата
- Извън линия
- 1-ва жичка
-
По-малко
Още
Преди 10 години 4 месеца #1560
от firesword
Отговор от firesword по тема От Лондон
Привет отново. Моето впечатление за МПС в Лондон се покрива напълно с earendil. Бях решил да снимам, но нямаше какво. Изключение имаше едни зелени ванове на някаква фирма за доставки, които бяха електрически. Въпросната станция ми направи впечатление. Явно не е отскоро там, имат си я отдавна и свети много приятно в мрака. Интересно ми беше че разполага с 3kw Type 1 и 7Kw Type 2 куплунзи. Не е голяма и очевидно оперира с някаква карта. Снимал съм и още една, но трябва да изнамеря снимката.
Имаше едни GreenBus които не знам какво им беше зеленото, но ръмжаха като за световно.
Иначе яко Тойота Приус
Зачудих се не стана ли време от Спиди да обявяват някакви годишни резултати от ползването на Рената.
От друга страна отдавна не сме виждали постове на nio. Какво ли стана с тоз човек.
Имаше едни GreenBus които не знам какво им беше зеленото, но ръмжаха като за световно.
Иначе яко Тойота Приус

Зачудих се не стана ли време от Спиди да обявяват някакви годишни резултати от ползването на Рената.
От друга страна отдавна не сме виждали постове на nio. Какво ли стана с тоз човек.

- firesword
-
Автор на темата
- Извън линия
- 1-ва жичка
-
По-малко
Още
Преди 10 години 3 месеца #1627
от firesword
Отговор от firesword по тема От Лондон

Прикачени файлове: