- Коментари: 9
- Харесвания: 2
Това са електро колонки и зарядни станции, контролери и други подобни неща.
Мобилно зарядно за инсвънредни ситуации
- bgbigbrother
- Автор на темата
- Извън линия
- Свежо попълнение
По-малко
Още
Преди 5 години 4 месеца #5683
от bgbigbrother
Мобилно зарядно за инсвънредни ситуации е пусната от bgbigbrother
Здравейте,
След като закъсах (изтощих батерията без да има зарядна станция около мен) веднъж с моя e-up реших че трябва да имам източник на енергия за извънредни ситуации.
Тъй като не намерих никъде в мрежата такива, реших да си направя собствен. В момента това е само прототип. Ако имате идеи как да се направи по компактно и удобно ще се радвам да ги споделим.
След като закъсах (изтощих батерията без да има зарядна станция около мен) веднъж с моя e-up реших че трябва да имам източник на енергия за извънредни ситуации.
Тъй като не намерих никъде в мрежата такива, реших да си направя собствен. В момента това е само прототип. Ако имате идеи как да се направи по компактно и удобно ще се радвам да ги споделим.
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- murry
- Извън линия
- Основател
По-малко
Още
- Коментари: 243
- Харесвания: 35
Преди 5 години 4 месеца #5684
от murry
Отговор от murry по тема Мобилно зарядно за инсвънредни ситуации
Източника на енергия какъв е? Чак довечера ще мога да гледам видеото, затова питам
- sweeper
- Извън линия
- Вече ангажиран
По-малко
Още
- Коментари: 68
- Харесвания: 19
Преди 5 години 4 месеца #5685
от sweeper
Отговор от sweeper по тема Мобилно зарядно за инсвънредни ситуации
Ето един испанец как си е удължил електропробега на Амперата :
- ElectricCarMan
- Извън линия
- Вече ангажиран
По-малко
Още
- Коментари: 83
- Харесвания: 12
Преди 5 години 4 месеца #5686
от ElectricCarMan
Отговор от ElectricCarMan по тема Мобилно зарядно за инсвънредни ситуации
Браво колега за идеята, ентусиазма и изпълнението! Обаче не е практично. В моята глава са се загнездили 2 проекта. Единият е подмяната на всички клетки със "по-истински", защото нека не се лъжем, 150-200км пробег си е шега, а не автомобил. Друго би било да сложа 50-60квч, нещо което братята руско-говорящи са правили вече, и да знам, че минавам 400-600км със електричката без да ме интересуват точки за заряд, температури, затворени пътища и прочее. И другата идея е да сложа един 8-10кв бензинов генератор с електрически стартер, вързан към батерията, който да мога да запаля с копче и да увелича пробега или позаредя на място батерията си. Така разбира се електричката се превръща във Плъг-ин, но проблема с пробега е решен.