Sidebar

26
Пет, Апр

Ресторанти и заведения със зарядни станции

Зарядни станции на търговски обекти

На тази страница ще намериш списък със заведения, ресторанти, пицарии, вериги за бързо хранене и бирарии със зарядни станции на територията на България.

При наличието на нови локации този списък ще бъде актуализиран периодично с линкове към картата със зарядни станции.

Учитво молим всеки, който знае и има информация за обект, който липсва в този списък да ни пише на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да го добавим на картата.

При желание всеки може да добави и собственоръчно локацията във ВсичкоТок.

Когато добавяте зарядна станция в сайта ВсичкоТок, по възможност описвайте добре условията и параметрите за зареждане в полето за допълнителна информация.

Така добавяте качествена и съществена информация и спестявате на нашия екип време, ако информацията е непълна или неточна и се налага да я актуализираме. Ето какви съществени данни е важно посочвате:

  • Описание за точното местоположение на зарядната станция и начин за по-лесно достигане до нея, особено ако е на трудно за намиране място;
  • Достъп до станцията: има ли някакви ограничения за достъпа, време, в което е достъпна или необходимост от съдействие, за да бъде достигната/активирана;
  • Име на мобилно приложение за използване на станцията;
  • За платени станции: начин(и) на плащане;
  • Цена за зареждане;
  • Условия за употреба/плащане, особено ако са различни за различни видове потребители;

* Тази информация ще става все по-важна с времето, защото с натрупване на зареждания хората ще започнат да добиват представа за различните устройства и да имат предпочитания на база опита си от зареждане.

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари