- Коментари: 30
- Харесвания: 13
Български тракер за Tesla Model 3 резервации
- MaxZ
- Извън линия
- Леко навлязъл
iceniko писа: Писмото с картичката от Илън за резервацията на Модел3 само за първоначалните резервации ли важи или за абсолютно всички?
Виждал съм хора да получават картичка които са направили резервация 2-3 седмици след първите. Дали има някаква дата след която спират или всички ще получат, не знам.
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- cokey
- Извън линия
- 3-та жичка
- Коментари: 211
- Харесвания: 23
MaxZ писа:
iceniko писа: Писмото с картичката от Илън за резервацията на Модел3 само за първоначалните резервации ли важи или за абсолютно всички?
Виждал съм хора да получават картичка които са направили резервация 2-3 седмици след първите. Дали има някаква дата след която спират или всички ще получат, не знам.
Аз от април до сега не съм получил ни една картичка. На нито един от адресите ми
Но резервацията си я имам. Така че не си го слагай на сърце - и да не дойде картичка, колата ще дойде
- iceniko
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 54
- Харесвания: 9
Чакам я, края на 2018 - началото на 2019.
/my body is ready
- MaxZ
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 30
- Харесвания: 13
И друго в сайта вече може видим кога се очаква твоята доставка. На мен ми се мени постоянно, между края на 2018 и началото на 2019.
3.tesla.com/model3/delivery-estimate
- iceniko
- Извън линия
- Леко навлязъл
Ивента като цяло беше леко скучен, но след това, всички блогъри както казвате, "добре че ги има"! Видеото на Бьорн, за сега е най-добро от тест драйва.
Абсолютно пре-доволен съм от резултата! Също така и от собстевените си очаквания за доставка. Сайта ми казва началото на 2019-та, както и предполагах, още по-реалистично според мен между началото и средата на 2019-та. Все пак резервирах септември месец, мин. година (нарочно).
До тогава ще се разбере дали ще просъществува суперчарджъра в Пловдив. Ако бъде реализиран, няма да ми е необходим ъпгрейда изобщо. Колкото до екстрите - да, premium package можеше да е яко, но реално погледнато бюджета говори сам за себе си. Най-хубавото, е че за (предполагам) 1000 евро ще може да избера друг цвят от черния.
Нямам търпение да я видя "на живо" и да се повозя!
- eltosho
- Извън линия
- Свежо попълнение
- Коментари: 24
- Харесвания: 2
MaxZ писа: Някой гледа ли днес последното представяне на модел 3 и предаването на първите автомобили. Малко разочароващо ми се видя. Само казаха пробега и цените на пакетите, почти никаква друга информация за колата...
Аз поне не се сещам за почти никакви важни характеристики на колата, които не бяха ясни още преди представянето или не бяха съобщени на него. Май съвсем нарочно не направиха зрелищно представяне, и в момента имат прекалено много резервации. На tesla.com вече има достатъчно технически данни и информация кога и колко бройки ще се доставят. Само не са казали цените за Европа. Но при условие, че има година до началото на доставките извън САЩ е разбираемо.
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
- Коментари: 172
- Харесвания: 32
Реално тези 30 коли които показаха днес и раздадоха /на служители на Тесла/ са все още тестови автомобили. Освен това са решили първите няколко хиляди да са за живеещите в района на Сан Франциско /да могат при нужда лесно да ги сервизират в завода, а не в сервизните центрове по света, където още не познават Модел 3/
Явно опита от пускането на Модел Х ги кара да са много предпазливи. Елон Мъск няколко пъти признава, че с Модел Х са се изхвърлили в началото, с желанието да направят "перфектната" кола???
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
- rrumpe
- Извън линия
- 3-та жичка
- Коментари: 142
- Харесвания: 19
www.motortrend.com/cars/tesla/model-3/20...-first-drive-review/
Много снимки и видео.
- Rafre
- Извън линия
- Свежо попълнение
- Коментари: 23
- Харесвания: 4
- iceniko
- Извън линия
- Леко навлязъл
На сайта на тесла има обяснение кой модел кога ще започне да се произвежда и за кои региони - кога ще започнат доставките. По мои наблюдения или ще е тогава, или early 2019.
Така или иначе дори да е готова края на 2018-та, ако аз не съм подготвен с финанси/документация/план, ще отложа с няколко месеца докато се наредят нещата.
Интересно ми е кои ще са първите бройки в България, по-точно дали ще са на хора от форума тук.
- Rafre
- Извън линия
- Свежо попълнение
* "...The invitation to configure your Model 3 will have a link which will allow you to either configure your vehicle, or save your place in line and wait until later to order. We will continue to send invitations to reservation holders on a rolling basis,..."
- shoyl
- Извън линия
- Свежо попълнение
- Коментари: 17
- Харесвания: 8
Аз имам резервация от скоро и ми показва early 2019, което ми се струва малко вероятно, при положение, че за Европа доставките ще започнат едва следващата година.
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
На 15-ти ми се обадиха, че на 22.09 мога да я получа в Тилбург, Холандия.
Чакат ви готини емоции. . . Като ги докарате, ще разкажете и ще покажете.
- iceniko
- Извън линия
- Леко навлязъл
По мое (спекулативно) мнение, вероятността да са готови съвсем в началото на 2019 с всички доставки за Европа е малка.
По-реалистично е да си дадете срок от сорта на "първото тримесечие на 2019-та". Според това е по-вероятно. Независимо от това, кога сте си направили резервацията.
п.п. с оглед на последните събития/промени в живота и "reality check" - не мисля че ще я взема, по-скоро ще задържа резервацията колкото се може повече, тъй като това е единственото, с което мога да помогна за каузата.
п.п. 2: има много фактори, които играят за колата... повечето ги покривам но при положение че не искам да се "изхвърлям" както повечето сънародници - не мисля, че е правилно решение. Ако имаше истински лизинг (не изплащане по български) - нямаше да се замисля. И така... живота продължава
- Rafre
- Извън линия
- Свежо попълнение
- oritomov
- Извън линия
- Вече ангажиран
- Коментари: 80
Моята също беше Late 2018, а сега е Early 2019. Аз обаче съм я планирал за по към средата на годината.
Обичам да шофирам и много ще се забавлявам да си я докарам.
Много неща не са ми ясни - как и кога точно се заплаща, например.
При всички случаи ще пробвам да преговарям с лизингови компании
ix.14 Tesla Model S 85; CCS, LTE
- Rafre
- Извън линия
- Свежо попълнение
www.procreditbank.bg/bg/kredit-ekomobilnost/page/1338#usloviya
Пише до 30к евро, но вероятно може да се договори по-голямо самоучастие с цел да се върже цената на базовия М3.
За лихвата не мога да кажа нищо, защото нямам база за сравнение...
- IvoAtanasov
- Извън линия
- 3-та жичка
Tesla Model 3 Owner`s Manual
Най-много ме е страх от неизползван потенциал!
- mumojem
- Автор на темата
- Отсъства
- Основател
IvoAtanasov писа: Ако някой чака доставка на Model 3 и иска да се подготви преди да седне зад волана.
Tesla Model 3 Owner`s Manual
А, интересно, да видим и Евро версията кога ще излезе, та да разберем колко ще е АС зарядното.7
Някой с прясна заявка или информация за доставки?
Чисто и просто – КарамЕЛ