EVIZIA е новото европейско шоу за електромобили с дебют на 17 май в Бургас

Събития

С 9 години работа в сферата на електрическата мобилност, правим внушителната крачка към самостоятелно организиране на голямо изложение за електромобили. Това е EVIZIA. Най-новото и супер динамично електромобилно шоу, организирано от eCars, стартира дебютно през май 2019 на Парк Арена ОЗК под името EVIZIA Бургас със съдействието на община Бургас и кмета на Бургас г-н Димитър Николов и основен партньор Медийна група ивент мениджмънт.

Ето подредено важното инфо и акцентите на събитието:

Кога:

17-19 Май, 2019 г.

Къде:

Парк Арена ОЗК, Бургас

Какво:

→ Изложение и тест драйв на електромобили

→ Включително леки коли, SUV модели, лекотоварни, велосипеди, скутери, тротинетки и дори дронове

Зарядни станции, модели на зареждане, мобилни приложения, операторска дейност

→ Соларни системи, изграждане на зарядна инфраструктура

→ Забавни шоу моменти

→ И още

След като с години посещавахме различни електромобилни изложения из Европа, на една оперативна среща в производствената база на eCars в края на 2018-та си казахме - "Защо да не направим и ние електромобилно шоу? Отначало в България, после и в други държави."

И ето го - динамиката при нас е голяма и вече има огромен интерес за участие и посещения само от предварителните ни разговори с различни хора в множество компании.

Благодарско за търпението да изчетеш дотук, за да научиш повече за събитието. Ето подробности.

EVIZIA е динамично тех шоу за електромобили и за първото издание в Бургас са поканени много местни компании, които да научат повече за електрическата мобилност и да тестват подходящи за своя бизнес електромобили. Шоуто е отворено за всички, с много електрички от различни марки на разположение за тест драйв, както и всякакви електро возила, които успеем да съберем около арената, зарядни станции, соларни системи и още.

Както винаги, силно акцентираме на организирането на тест драйв на електромобили, в което сме натрупали много опит от 2013 г. насам.

Но този път ще е различно от всичко досега. Парк Арена ОЗК е изключително съоръжение, с красиво оформен паркинг и чудесна за изложения площ, както и зелени игрища, кафе и всичкото това в добавка към основното - супер плувен басейн с най-модерни системи и впечатляваща сградна архитектура.

Като един от първите екипи в България заработил около електричките, участваме активно в развитието на електромобилността, но сами сме изненадани от супер динамичните темпове, с които тя се развива в последните две-три години.

Само в рамките на този кратък период видяхме удвояване на капацитета на батериите на някои от първите електромобили на пазара, при това без увеличаване на обема. Вече се предлагат и електрички с адекватен пробег (350-500 км) и доста високо ниво на оборудване, като през тази година на пазара идват няколко премиум модела.

Дългоочакваният Tesla Model 3 също е в Европа и ако продължим с новостите ще ни трябват още доста редове, за да ги опишем.

Зарядната инфраструктура също се развива с много бързи темпове и през тази и следващата година в България ще наваксаме изоставането, с монтирането на хиляди зареждачки от различни произвидители, вносители и оператори по цялата страна

Затова времето за организиране на електромобилно събитие е точно, а мястото е идеално за старта на EVIZIA и както вече обявихме, събитието се провежда под патронажа на кмета на Бургас г-н Димитър Николов със съдействието на e-Burgas.

Интересът към участие и посещения е огромен още на ниво предварителни разговори с различни компании и възможностите за включване са ограничени. EVIZIA е супер място за всяка компания ангажирана с електрическата мобилност да предостави на много хора и компании да тестват директно електромобили и свързани технологии и остават само три седмици до крайния срок за записане, преди края на април.

За да вземете добро място с атрактивна шатра или семпъл, но атрактивен кът, потърсете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или +359 899 838 931 докато още можем да ви включим.

Хора в тази дискусия

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Успех в начинанието. Надявам се да успея да дойда и да разгледам.

Ангел Райковски
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Ами поканете някой от зам.министрите на МОСВ на финансите да отговарят на въпросите на хората! Те какви ангажименти ще поемат! Има ли някаква национална стратегия?? Да има и представител на КАТ да каже на хората ще има ли отделни буквени регистрации за електромобили Лично ще посетя събитието.

Джоди Сливенски
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Ама добри идеи са това определено - благодарско - вкарваме ги в плана.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Страхотна идея, определено ще посетя.
Адмирации за всичко, което правите за развитието на тпзи бранш у нас.

Георги Иванов
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения