EVIZIA е новото европейско шоу за електромобили с дебют на 17 май в Бургас

Събития

С 9 години работа в сферата на електрическата мобилност, правим внушителната крачка към самостоятелно организиране на голямо изложение за електромобили. Това е EVIZIA. Най-новото и супер динамично електромобилно шоу, организирано от eCars, стартира дебютно през май 2019 на Парк Арена ОЗК под името EVIZIA Бургас със съдействието на община Бургас и кмета на Бургас г-н Димитър Николов и основен партньор Медийна група ивент мениджмънт.

Ето подредено важното инфо и акцентите на събитието:

Кога:

17-19 Май, 2019 г.

Къде:

Парк Арена ОЗК, Бургас

Какво:

→ Изложение и тест драйв на електромобили

→ Включително леки коли, SUV модели, лекотоварни, велосипеди, скутери, тротинетки и дори дронове

Зарядни станции, модели на зареждане, мобилни приложения, операторска дейност

→ Соларни системи, изграждане на зарядна инфраструктура

→ Забавни шоу моменти

→ И още

След като с години посещавахме различни електромобилни изложения из Европа, на една оперативна среща в производствената база на eCars в края на 2018-та си казахме - "Защо да не направим и ние електромобилно шоу? Отначало в България, после и в други държави."

И ето го - динамиката при нас е голяма и вече има огромен интерес за участие и посещения само от предварителните ни разговори с различни хора в множество компании.

Благодарско за търпението да изчетеш дотук, за да научиш повече за събитието. Ето подробности.

EVIZIA е динамично тех шоу за електромобили и за първото издание в Бургас са поканени много местни компании, които да научат повече за електрическата мобилност и да тестват подходящи за своя бизнес електромобили. Шоуто е отворено за всички, с много електрички от различни марки на разположение за тест драйв, както и всякакви електро возила, които успеем да съберем около арената, зарядни станции, соларни системи и още.

Както винаги, силно акцентираме на организирането на тест драйв на електромобили, в което сме натрупали много опит от 2013 г. насам.

Но този път ще е различно от всичко досега. Парк Арена ОЗК е изключително съоръжение, с красиво оформен паркинг и чудесна за изложения площ, както и зелени игрища, кафе и всичкото това в добавка към основното - супер плувен басейн с най-модерни системи и впечатляваща сградна архитектура.

Като един от първите екипи в България заработил около електричките, участваме активно в развитието на електромобилността, но сами сме изненадани от супер динамичните темпове, с които тя се развива в последните две-три години.

Само в рамките на този кратък период видяхме удвояване на капацитета на батериите на някои от първите електромобили на пазара, при това без увеличаване на обема. Вече се предлагат и електрички с адекватен пробег (350-500 км) и доста високо ниво на оборудване, като през тази година на пазара идват няколко премиум модела.

Дългоочакваният Tesla Model 3 също е в Европа и ако продължим с новостите ще ни трябват още доста редове, за да ги опишем.

Зарядната инфраструктура също се развива с много бързи темпове и през тази и следващата година в България ще наваксаме изоставането, с монтирането на хиляди зареждачки от различни произвидители, вносители и оператори по цялата страна

Затова времето за организиране на електромобилно събитие е точно, а мястото е идеално за старта на EVIZIA и както вече обявихме, събитието се провежда под патронажа на кмета на Бургас г-н Димитър Николов със съдействието на e-Burgas.

Интересът към участие и посещения е огромен още на ниво предварителни разговори с различни компании и възможностите за включване са ограничени. EVIZIA е супер място за всяка компания ангажирана с електрическата мобилност да предостави на много хора и компании да тестват директно електромобили и свързани технологии и остават само три седмици до крайния срок за записане, преди края на април.

За да вземете добро място с атрактивна шатра или семпъл, но атрактивен кът, потърсете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или +359 899 838 931 докато още можем да ви включим.

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg