Впечатляващо 4k HD дрон видео на 1/4 от гигафабриката на Tesla – 17 май

Блог
В този блог: Първото досега 4k ултра HD видео на 1/4 от гигафабриката на Tesla.

Направено е в неделя (17 май, 2015 г.) и разкрива вече впечатляващите размери на фабриката, а това е само 1/4 от нея...

Видеото е пратено от RenoNevadaHomes на нашиq приятел Грант Гърк от Teslarati, който свирна в Twitter, където го прихванахме и ние.

Дрон обикаля фабриката и сега от видеото можем да добием представа за прогреса на строежа и реалните размери на съоръжението на този етап.

Структурата е огромна, а това е само част от нея – но за производство на стотици хиляди литиево-йонни батерии за електромобили си трябва бая място.

Големите кранове и камиони изглеждат като детски играчки в сравнение с конструкцията, която ще бъде покрита със соларни панели. Сигурно ще се вижда и от космоса.

От: Teslarati

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума