Възможен Tesla Model S фейслифт от пролетта

Блог

В този блог: Tesla Model S може да получи предна броня като на Model X.

Още откакто окончателният дизайн на Tesla Model X излезе на открито, се заговори за фейслифт на Model S в стил "Х". Засега са само коментари по форумите, но има известни индикации, че може да видим такъв фейслифт през пролетта...

Първоначално този слух плъзна в teslamotorsclub форума, където потребител писа, че сервизен техник му е споделил за планирана промяна във външния дизайн някъде по времето когато ще бъде представен Tesla Model 3. Впоследствие коментарът е изтрит, но птичката е пусната от клетката.

Зад такава визуална промяна има логика. Първо, с уеднаквяване в дизайна е възможно използване на съвместими компоненти и при двата модела. Другото е, че Model S излезе на пазара през 2012 г. и оттогава не са правени визуални промени. Днес индустрията е много по-динамична – вече не сме във времената, когато един модел се правеше седем, осем или десет години – и на Model S си му трябва освежаване.

Времето съвпада и с евентуалното въвеждане на второто поколение aвтопилот на Tesla и нова предна маска ще позволи да се вградят различни елементи на системата чрез планирането им в дизайна на детайла от самото начало.

Така, пролетно може да имаме интересни Tesla новини. Ще е чудесно сред тях да има нещо и за Supercharger станциите в България.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

От: Electrek

Снимка: Nikon3Ds

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

супер яко, това предницата беше единственото което не ме кефеше в С, дано не пипат по задницата :-) а ако я направят и една идейка по достъпна :-)

стискаме палци ;-)

pavel
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Обърнете внимание на обява от България БМВ И3 за 8200 Евро
Кармаркет от 06/01/2016г

П.Петров
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения