Мястото за новите Tesla Model 3 батерии расте

Блог

В този блог: Ново 4k видео показва как върви строежът на гигафабриката на Tesla през март 2016.

Това е от най-качествените, които сме виждали досега и показва доста близки кадри от гигафабриката, в една част от която вече се работи...

Отначало планът беше да бъде завършена цялата конструкция и след това да се премине към оборудване и производство, но вече знаем от изтекли в нета снимки, че в част от фабриката се правят (или сглобяват) PowerWall стационарни батерии.

Сега има ново 4k видео от миналия уикенд, пуснато в YouTube от Above Reno, заснето с помощта на дрон обикалящ над вече придобиващото огромни размери съоръжение.

Реално това, което се вижда във видеото, е само една (пета) част от планирания окончателен размер, но предстои да разберем дали той ще бъде реализиран.

Спрямо предните клипове, които сме виждали, сега има повече нови елементи около фабриката, която след завършване се очаква да е с пространство от 1.2 милиона кв. метра. В единия край на строежа се виждат дупки за основи на колони – там където трябва да е последната част от тази първа конструкция.

Ето видеото:

От: Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Интересно, но не се вижда жив човек на целия терен. А трябва да са стотици работници!? Някак си изглежда, все едно времето е спряло.

Hamilton F1
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Същото си помислех чудейки се по кое време е снимано това - направо е като призрачно.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения