Заформя се среща на собственици на електромобили на EVIZIA - събота 18 май

EVIZIA

Идеята дойде някак естествено, по време на EVIZIA към тех шоуто да спретнем и среща с електрички - нещо като тези, които стартирахме през 2015 г. като Клуб КарамЕЛ.

Клубът ще влезе отново в ритъм и пак ще се заформят събирания, но да продължим сега добрата скорошна инициатива на паркинга на Кауфланд в Пловдив, където на 11 май се събраха куп ентусиасти с електромобили.

На EVIZIA заделяме специално място на паркинга точно до изложбената зона и точно срещу тест драйв зоната. Само за електромобили. Най-добре се вижда на графиката, от която можеш да се ориентираш за точното разпределение.

Мястото е впечатляващо и поздравления за този чудесно реализиран проект Парк Арена, с всичките спортни удобства на комплекса. Обикновено искаме Google картата да показва най-актуалното, но в случая в режим Сателит се вижда старият външен басейн и запустялата околност, което засилва много повече отличното впечатление от издигащия се сега на това място Парк Арена ОЗК.

Планът е да заформим добро допълнение към изложението с една сбирка на собственици на електромобили и така ще съберем много повече електромобили на мястото.

Още на първото и второто КарамЕЛ събитие преди години се събраха десетки електромобили, а сега има много повече притежатели и нещата се развиват по-динамично.

Това е, хора, заповядайте на EVIZIA с личните електрички, да стане ВсичкоТок и КарамЕЛ.

Спретнахме и фейсбук събитие за целта. Там сме!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения