Взимаме KIA Soul EV под наем от Europcar за същите пари

Електромобили
В този блог: За първи път в България рент-а-кар компания предлага голям електромобил под наем.

KIA Soul EV пристигна в България съвсем наскоро и от днес вече се предлага като рент-а-кар от една от водещите компании в брашна Europcar. Можеш да наемеш Soul EV онлайн – като повечето неща така е по-изгодно (онлайн) – като в наемната цена са включени безлимитни километри, пълна техническа поддръжка на електромобила, необходима в резултат на нормалната му експлоатация, такси намалена отговорност при щета и кражба, винетна такса и доставка/прибиране в рамките на София...

Да видим Soul EV в България е приятна изненада, а сега офертата под наем ще даде на много хора възможност да пробват колата по-обстойно, без да се ангажират със собственост или лизинг. Europcar предлага електромобила и на оперативен лизинг (за други възможности звънни в салона).

Още като разбрахме за доставката на колите преди месец набързо цъфнахме в салона на KIA България да трампим наш Twizy за едно "душевно" кръгче. Беше кратък тест по околовръстното и сега като вече са на рент-а-кар служба едва ли ще се доредим пак до някой от електромобилите. Ама като ударим една заявка за 2-3 дена и влизаме в схемата отвсякъде ;).

Естествено любопитството ни ръчна веднага да драснем една пробна на сайта на Europcar и офертата си е като на сравними ДВГ коли – за три дена калкулаторът показа €204.50, което е около €68 на ден. Оттам и "същите пари" в заглавието на този блог.

Както стана дума в началото, в цената са включени безлимитни километри. Това отваря малко въпроса за пробега, който също беше приятна изненада – при първото ни кръгче колата беше изминала 42 км от пълно зареждане и оставаха около 150 км прогнозен пробег. С умерено шофиране 190 км ще да са постижими със Soul EV, а вече виждаме много хора да предпочитат умереното шофиране.

Остана да ти пожелаем да провериш сам/а как вози и колко върви KIA Soul EV и да си споделиш отзивите във форума или в специалното място за ЕМ отзиви в нашия KaramEL.bg. Приятно каране!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Чудесно - БРАВО и на Europcar!!
Добре, че има мислещи и развиващи се умове и фирми!

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения