Голям наплив – Tesla изтегля по-рано часа за резервации на Model 3

Електромобили

В този блог: На 31 март ще може да се правят резервации за Tesla Model 3 още при отваряне на салоните в цял свят.

Първоначално компанията обяви, че ще започне да приема резервации в 20:30 ч. вечерта на 31 март тихоокеанско време, но сериозното недоволство спрямо това решение очевидно е провокирало промяна...

Цялата тази истерия около предстоящия масов електромобил на Tesla като че ли е обладала най-вече американците. Не че в Европа не очакваме опашки пред салоните, но в щатите манията по тази дори още непоказана кола заприличва на iPhone лудостта отпреди години, с опашките пред магазините на Apple.

Сега в блога с инфо за Model 3 резервациите на страницата на Tesla вече пише:

"Има два начина да направите резервация. Първият, който ще ви позволи да получите по-предно място в опашката, е да посетите своя местен Tesla салон когато отвори на 31 март. Вторият е да направите резервация онлайн на Tesla.com когато събитието за представяне на Model 3 започне в 20:30 ч. тихоокеанско време."

Салоните на Tesla отварят в 10 сутринта и ако си голям мераклия можеш да се наредиш пред някой от по-близките до България, стига да имаш път натам и съответната доза огромно желание.

Но нещата се променят, защото сега резервации ще се приемат преди дори да е показан прототипът на Model 3. Да видим какво ще се случва на този 31 март и колко резервации за Model 3 ще събере Tesla в първия месец.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Палатки, опашки – за коя друга кола го има това

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума