#VsichkoTok на Боровец – първа зареждачка в подножието на пистите

Електромобили

В този блог: Наместихме първа зарядна станция и на Боровец, в Клуб Хотел Янакиев.

Точно навреме за сезона и след електромобилното събитие на годината там през лятото, хотелът вече е оборудван с 22 кВт AC зарядна станция от eCars...

Първото събитие с електрички в хотел Янакиев беше през 2013 г., когато хотелът служеше за база на състезателите по време на еко ралито.

Сега през 2017-та отново бяхме там с 5-то издание на ЕКО РАЛИ България (виж първия линк в началото горе), този път с подкрепата на eCars. Получи се супер, осигурихме 8 зареждачки за електромобилите и стана яко състезание. Просто всичко беше точно.

Така все ни се случваше да се разполагаме в хотела през лятото, но сега дойде време да поставим там зарядна станция и ето ни насред Боровец малко преди да дойде зимата.

В подземния паркинг на хотела вече има една беличка зарядна станция АЯ с Тип 2 контакт, от която може да се зарежда с мощност до 22 кВт. Напомняме, че ако електромобилът ти е с Тип 1 контакт, като Nissan LEAF, KIA Soul EV, Mitsubishi i-MiEV и други, ще ти трябва такъв Тип 1 към Тип 2 кабел.

Новата зареждачка е бодната и във ВсичкоТок, да е подръка с информация и снимка, като решиш да пътуваш нататък. Монтирана е вдясно веднага след като се спуснеш в гаража, мястото е широко и гостите на хотела са добре дошли да заредят. Добре е да се обадиш на рецепция, както и да пийнеш кафе, да хапнеш в ресторанта или да отседнеш – което си избираш.

Точка по точка мрежата на eCars расте. Идва време и за смарт зареждачки, както и да разни други неща, плюс анонси за мрежата и развитието.

Сняг още не произвеждаме, но иде време за ски и пожелаваме на всички скиори супер готин сезон.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg