#VsichkoTok на Боровец – първа зареждачка в подножието на пистите

Електромобили

В този блог: Наместихме първа зарядна станция и на Боровец, в Клуб Хотел Янакиев.

Точно навреме за сезона и след електромобилното събитие на годината там през лятото, хотелът вече е оборудван с 22 кВт AC зарядна станция от eCars...

Първото събитие с електрички в хотел Янакиев беше през 2013 г., когато хотелът служеше за база на състезателите по време на еко ралито.

Сега през 2017-та отново бяхме там с 5-то издание на ЕКО РАЛИ България (виж първия линк в началото горе), този път с подкрепата на eCars. Получи се супер, осигурихме 8 зареждачки за електромобилите и стана яко състезание. Просто всичко беше точно.

Така все ни се случваше да се разполагаме в хотела през лятото, но сега дойде време да поставим там зарядна станция и ето ни насред Боровец малко преди да дойде зимата.

В подземния паркинг на хотела вече има една беличка зарядна станция АЯ с Тип 2 контакт, от която може да се зарежда с мощност до 22 кВт. Напомняме, че ако електромобилът ти е с Тип 1 контакт, като Nissan LEAF, KIA Soul EV, Mitsubishi i-MiEV и други, ще ти трябва такъв Тип 1 към Тип 2 кабел.

Новата зареждачка е бодната и във ВсичкоТок, да е подръка с информация и снимка, като решиш да пътуваш нататък. Монтирана е вдясно веднага след като се спуснеш в гаража, мястото е широко и гостите на хотела са добре дошли да заредят. Добре е да се обадиш на рецепция, както и да пийнеш кафе, да хапнеш в ресторанта или да отседнеш – което си избираш.

Точка по точка мрежата на eCars расте. Идва време и за смарт зареждачки, както и да разни други неща, плюс анонси за мрежата и развитието.

Сняг още не произвеждаме, но иде време за ски и пожелаваме на всички скиори супер готин сезон.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Браво, поне това може да напише всеки харесал новината, дори да няма електромобил.

Атанас Дечев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари