Хотел Жасмин с нова смарт зареждачка вкарва Симеоново във #VsichkoTok

Полезно и ефективно

В този блог: Бликащият от цветя Хотел Жасмин си има нова цветна смарт зарядна станция от eCars.

Много радва окото още отдалеч като се качваш и като зърнеш отрупаните с кичести цветя балкони. На самото Симеоновско шосе е и сега на спускане (особено ако намалиш на пешеходната) няма как да не видиш новата светеща зареждачка, още повече вечер.

Стана ей така от едно наше спиране със служебната електричка на паркинга хотела, разговор със собствениците за добавената стойност със зареждачка за електромобили и дето се вика за броени дни се наредиха нещата. Бързо и много пипнато изпълнение от персонала на хотела, добавка про монтаж, тест и активация от нас и първи ние се заредихме, в ресторанта изгладнели за свежо хапване, а нашият Рено ЗОЕ за ток.

Това е готино. Още един хубав български хотел си има зарядна станция, а от опит знаем, че си е привлекателно за хора с електрички и си се ползват доста прилично станциите на такива места.

Сега, да го уточним – на Хотел Жасмин (разгледай го от линка) сме монтирали смарт зарядна станция ИДА, която се активира с карта от рецепция или ресторанта. Сега може да се зареди безплатно, но както винаги си пускаме едно напомняне – за жеста да си заредиш колата ще пиеш едно кафе или ще хапнеш, така е редно. Ресторантът и без това е уютен ама много и дава кеф да се отпуснеш за каквото ти допада докато колата се зарежда.

Или пък за рент-а-кар ползватели на електрички ще е готино, направо от летището като си вземат електричка и директно на Жасмина. Върши работа. Е, въобще, имаш ли електро кола си е още едно готино място за зареждане, на което има какво да правиш – приятно.

Това си е радостно за нас, наредили сме още една зареждачка да е удобна за ползване, пък тази дори е смарт, екран си има, показва си всичко за зареждането в реално време и като решат да си пуснат платено зареждането (с приложение от eCars примерно) ще е лесно и вероятно абсолютно прилично. Като му дойде време ще видим, сега пълниш, пиеш кафе или хапваш салата – ВсичкоТок (виж зареждачката там). И да кажеш Поздрави от нас :)

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg