Хотел Орловец Габрово светна с двойна брандирана зареждачка във #VsichkoTok

Зарядни станции

Един кабел се вие като пъпна връв на пъпа на Габрово. Има място и за още един, а мястото, където се случва това, е Хотел Орловец, точно до спорната зала на Габрово. Тук всичко е Орловец - и залата също. И улицата - Орловска!

Тя е дълга история, но в последните дни се разви бързо и след едно пристигане посред февруарска нощна снежна виелица в Орловец с малко ток в батерията ето докъде се стигна – нова двойна премиум зарядна станция, със светещото лого на хотела, изработена от екипа на eCars.

За Орловци – поздравления от нас за инициативността. Първи в града предлагат дубъл за зареждане на електрички, на едно място. Двойна зарядна станция е далновидно решение, в случая и мощно – зареждачката дава до 2 х 22 кВт трифазно. Яко!

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

В хотел Орловец е готино. Вече три  пъти сме отсядали покрай нашите габровски посещения и си ни стана като база, когато сме в града. И хората са готини. В онази февруарска снежна виелица в 3 сутринта влизаме и какво да видим – няма никой на рецепция. Оглеждаме се и разбираме причината – един момък помага отвън на двама младежи да си изкарат колата от преспите. Това е добро – да отидеш отвъд рецепцията и да помогнеш на хората, на които си дал и подслон.

После и ние се подслонихме на топло и рано сутринта плъзнахме по електромобилни задачи из района.

И като се върнахме на 5-ти март, свършихме една такава и за Хотел Орловец – монтирахме им лична зарядна станция със светещо орле и два контакта готови да хранят електрички.

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

За двойна, две коли трябват за проба. Бърз телефон и пристига приятел от Габрово - да боднем две едновременно. LED подсветките на контактите започват да играят и зарядката е ВсичкоТок.

Едната дърпа с 22 кВт – нашия сервизен Renault ZOE, другата по-лекинко – с 3 кВт, но както вметнахме по-горе, станцията може да зарежда две коли едновременно – всяка с мощност до 22 кВт. Иначе казано и две тесли да я налазят, няма грижи :).Даже ще пита за още.

ecars-zarqdna-stancia-hotel-orlovets-gabrovo

Какво остана - ами да качим станцията във ВсичкоТок. Ето я тук, а зареждането е безплатно за клиенти на хотела и както винаги едно учтиво напомняне от нас: Използвайте станцията с уважение към домакините – кафето е вътре – хем ще пийнете или хапнете, хем ще си гледате електричката докато се зарежда. Пък вече с нощувките, ясно – хотел е, за това е направен – а сега вече става дестинация и за хора с електромобили.

И едно последно – цената на зареждане за хората, които не ползват услугите на хотела, е 5 лв на час.