Понеделник, 05 Ноември 2012 09:43

Tesla Model S - кола на 2013, според Automobile Magazine

От
Tesla Model S - kola na 2013
Model S – пореден тест, поредно определение за кола на 2013 г. – Снимка:Tesla

Доста изписахме за Tesla Model S и ето, че има защо!

Много обсъжданата (и с право) електрическа супер кола Tesla Model S,получи поредното признание на световно ниво – според престижното издание Automobile Magazinе, този електромобил е колата на 2013 г...

Впечатляващ дизайн, респектиращи скорост и ускорение, както и типът на колата, са били определящи за обявяването на това решение. За броя януари. 2013г, главният редактор на списанието Джин Дженингс обяснява подробно защо Model S е бил предпочетен като първи избор, но краткото обяснение звучи горе-долу така: "Безумната скорост, достигната безшумно и бързото ускорение, спокойно могат да опънат кожата по лицето ти. Електромобилът покри всички наши критерии, както и ни накара да се замислим сериозно над квалификацията ни: дали наистина познаваме колите?"

Tesla Model S wisoki tehnologii

Макар и в шеговита форма, изявлението е показателно за оценката на Tesla Model S на специалистите, а с клик към видеото ще разберете защо тест-драйв редакторът на Automobile Magazine Крис Нелсън, е дал най-висока оценка и предпочитанията си за този електромобил.

[От: Automilemag]

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 4840 пъти Последна корекция Сряда, 14 Ноември 2012 02:51
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.