- Коментари: 8
- Харесвания: 4
Зарядни станции в БГ
- eldrive
- Извън линия
- Свежо попълнение
Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.
- murry
- Извън линия
- Основател
- Коментари: 243
- Харесвания: 35
аз лично вече нямам проблеми с вашите зарядни станции - определено нещо се беше загубило при миграцията и беше изчезнала асоциираната карта към RFID-то. Писах ви на лично във ФБ с един потенциален проблем, който усетих този уикенд на зарядната станция в Банско - вх. "A" на станцията не работеше поне при мен, но на вх. "B" заредих безпроблемно няколко пъти през уикенда.
- mindfreeze
- Извън линия
- Вече ангажиран
- Коментари: 71
- Харесвания: 17
- eldrive
- Извън линия
- Свежо попълнение
- Коментари: 8
- Харесвания: 4
след миграцията към мобилно приложение скоростта на услугата се покачи неимоверно. Ако изпитвате затруднения, то те не са от нашия сървър със сигурност.
поздрав
- murry
- Извън линия
- Основател
- sorcererals
- Извън линия
- 3-та жичка
- Коментари: 144
Също така попаднах на тези, които отговарят за бързите зарядни инсталирани до магазините Кауфланд. Те твърдят, че всички техни станции са безплатни, но виждам, че в PlugShare имаше отбелязани като платени, мисля към Елдрайв. Хората от Кауфланд казаха, че уж ще разширяват мрежата, да видим.
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
- Коментари: 172
- Харесвания: 32
Две в София, и по една в Ст.Загора, Бургас и Варна.
Дано направят още ...? Оказаха се най сериозни!
Те и Лидл казаха, че на всеки магазин от новия дизайн ще има станция, но само на Самоков сложиха. А откриха магазини с "НОВИЯТ ДИЗАЙН" в Балчик, Созопол и преди месец на кръговото при Драгалевци.
- sorcererals
- Извън линия
- 3-та жичка
Иначе PlugShare реагираха бързо и премахнаха станцията, която беше отбелязана на Газпром, на изхода от Бургас към Спфия, след като им пратих инфо, че не съществува.
- dkraev
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 35
- Харесвания: 9
Допълнително, все по-често си мисля, че става проблем, че комерсиални клиенти а ла Спарк, БГ Меню, Спийди и т.н. зареждат там. Вярно е, че веригите най-вероятно искат да подкрепят е-мобилността като цяло, но вече на станциите срещат прекалено често едни и същи лица, които май зареждат автомобилите на Спарк. Въпросът е защо не го правят на мрежата на ЕлДрайв, която е с един и същи собственик.
Just food for thought!
- murry
- Извън линия
- Основател
- petrakis
- Извън линия
- Свежо попълнение
- Коментари: 18
- Харесвания: 3
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
Добре ги подредиха в това направление. Само северозапада остава зле?
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
Добре ги подредиха в това направление. Само северозапада остава зле?
- sorcererals
- Извън линия
- 3-та жичка
- IvoAtanasov
- Извън линия
- 3-та жичка
Най-много ме е страх от неизползван потенциал!
Прикачени файлове:
- IvoKirilov
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 32
- Харесвания: 10
От скоро съм горд притежател на IONIQ Plug in. Тъй като съм от района на Бургас споделям актуална информация за зарядните станции, които съм ползвал до момента:
- Общински паркинг на ул. Гурко, гр Бургас - безплатно зареждане,НО (винаги има поне едно но - тук са 2) изглежда да работи само шуко зареждането на 16А и трябва да се плати паркинга по 1 лв. на час. При мен при опит да се заредя от конектора тип 2 даде грешка "Charging error" .... . Пазачите там са наплашени от станцията - явно много са им се карали и когато ги попиташ започват с "не знам, не разбирам, нямаме кабели, с тесла май има проблеми". По непотвърдена иформация станцията ще бъде изместена в рамките на паркинга и обновена за да се справя и с Тесла (дано).
- Кауфланд - до МОЛ Бургас плаза - безплатно - работи
- Метро Бургас - на изхода към магистрала Тракия - Eldrive - безпроблемно активирах зарядната станцията през мобилното приложение, от което останах приятно изненадан предвид на коментарите из темата. Констатация - скъпо при 48ст kW/h. Ако трябва да си заредя 9те kWh батерия, която е за 60km в идеални условия ми излиза същия разход като да си карам само хибрид режима.
От както съм взел колата в града я карам само на ток и ако има къде да се зарежда колата е чудесна инвестиция. За момента се боря с това EVN да ми открият партида в имота където имам паркомясто и поставя домашна зарядна станция - бюрокрацията е голяма ...
- murry
- Извън линия
- Основател
На Елдрайв станциите наистина са скъпи. И аз първоначално имах желанието където мога да заредя, за да не ползвам бензинец - малко по малко ще стигнеш до "ебал съм го, много играчка е" и като не си в града си ще караш основно на бензин Четири-пет дни бях в Търново и е толкова занимавка със зареждането (защото е бавно за нашите автомобили), че си цъках на бензин - не е готино, но това е!
- PETROV
- Извън линия
- 3-та жичка
Прикачени файлове:
- IvoKirilov
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 32
- Харесвания: 10
Ще се постарая да проверя всички станции. До момента:
- Метро - Елдрайв - работи - платена
- Гурко - Работи само шуко, Тип 2 при мен не тръгна - безплатна
- Кауфланд /под Мол Плаза/ - работи - безплатно
- Мол Бургас Плаза - ЕлДрайв - изглеждаше да работи - не съм тествал - платена
Ще допълня списъка и с останалите, когато ги обиколя.
- bore
- Извън линия
- Леко навлязъл
- Коментари: 42
- Харесвания: 9
На PlugShare пише всичко.