Какво най-много търсят хората в Tesla Model 3

Електромобили

В този блог: Полезен нов сайт на име Model3Tracker.info събира данни за резервации и мнения за Model3 опции.

В Teslarati са се потрудили да обобщят данните от първата голяма анкета на тема "Как ще си оборудваш своя Model 3" и веднага можем да кажем, че 90% от анкетираните са склонни да платят за достъп до Supercharger мрежата, 78% искат версията с два мотора, а 88% пълен Автопилот дори да е опция или екстра...

На въпросите в анкетата са отговорили 1637 от резервиралите Model 3 хора и техните отговори дават първите индикации какво ще се търси и какво не толкова. Ето предпочитанията по групи.

Капацитет на батерията

Работата вече е ясна, при това очаквано – повечето хора искат по-голяма батерия в своя Model 3. Tesla обяви пробег от около 350 км с едно зареждане, но 75% от отговорилите в анкетата са склонни да си вземат по-голяма батерия. Много от тези хора вероятно ще притежават за пръв път електромобил и ще търсят повече пробег, за да им е по-сигурно.

Задвижваща система

Официално, Model 3 ще се предлага стандартно със задно предаване, но от анкетата се вижда, че повечето хора (78%) искат D версията с два мотора.

Откъм динамика:

  • 63.1% искат стандартната;
  • 21.6% Performance; и
  • 15.3% Ludicrous топ изпълнение.

Таванът на Model 3

Изненада – всички обичат Реймънд стъкления таван. ОК, не чак всички, но 72% искат целия стъклен таван на концепта. За панорамен таван са 13.3% и за плътен – 14.5%.

Това е интересна концепция, няма греда отзад, където обикновено слагат на другите коли. А и слънцето ще пече здраво отгоре. Да видим как ще го измислят в окончателния вид.

Автопилот

Тук огромното мнозинство от 88.4% е за пълната Автопилот функционалност – за безопасност и удобство. Само 11.6% предпочитат "базовата" версия на автопилота осигуряваща активна сигурност.

В началото на годината Елон Мъск свали прогнозата си за готовност с изцяло автономен модел от три на две години, което означава, че към края на 2017 г. за пазарния дебют на Model 3 автопилот технологията може да е много по-напреднала.

Повече инфо и графики има в блога на Teslarati, а при нас имаме тема във форума – български тракер за Tesla Model 3 – където може да споделиш, ако си поръчал/а, както и кои опции ти пасват повече.

От: Teslarati, Model3tracker.info


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения