eCars и Еником-С стартират партньорство за изграждане на зарядна инфраструктура

Полезно и ефективно

Инфраструктурата за зареждане на електромобили изисква качествено планиране, подготовка и изграждане, което намираме за постижимо само със създаване на партньорства.

Получи се ценна възможност да създадем такова качествено партньорство и по неговата сила eCars като производител на зарядни станции за електрически автомобили и Еником-С като експерт по изграждане на телекомуникационни станции и ниско строителство създават ново партньорство за цялостно изграждане на зарядна инфраструктура за електромобили.

С обиколките из България и монтирането на все повече зарядни станции се появяват и все повече специфични изисквания от частни потребители и компании. Логичната стъпка беше да потърсим начини да отговорим на разнообразието от изисквания, като започнем да предлагаме цялостни строително ремонтни, електрически и комуникационни услуги, допълнени с изграждане на фотоволтаични системи и всичкото това като изграждане на солидна основа на нашето електромобилно портфолио.

Читателите на eCars познават компанията и нейните продукти, дошли като добавка към този популярен електромобилен блог със създадените предпоставки за развитие на пазар за електрическата мобилност в България. А именно произвежданите от eCars премиум зарядни станции за електромобили.

Сега да разкажем за нашия партньор.

Добре позната в строителните среди с високо качество на изпълнение, Еником-С ООД е създадена през 2008 г. като строителна фирма и се развива в две основни направления:

  • Изграждане на базови станции на мобилни оператори; и
  • Ниско жилищно строителство.

Еником-С изгражда всякакъв вид електрически битови и промишлени инсталации, климатизация, видео наблюдение и СОТ. Също така осъществява поддръжка на ел. инсталации ниско, средно и високо напрежение, трансформаторни постове и външни електрозахранвания, както и различни ел. измервания, с контрол на параметрите на работната среда и издаване на протоколи от измервания.

Компанията има опит в изграждането на мрежата на три оператора на територията на България, с множество успешно приключени, различни по тип и обем възложени поръчки за изграждане в цялата страна през последните 8 години.

Еником-С разполага със самостоятелни екипи, (които вече работят съвместно с екипа на eCars) напълно оборудвани с техника, леки, товарни и високопроходими автомобили. Всички работим заедно товарните и специализираните да станат електромобили (засега разполагаме с леки електрически), че при по-тежките и лекотоварните превозни средства има изоставане на пазара. През 2019 г. ще започнат да излизат първите електрически бусове, а от 2020 г. и обновени миниванове (на сегашни версии) с по-голям пробег.

Заедно eCars и Еником-С вече предлагат следните услуги за изграждане на инфраструктура за зареждане на електромобили:

  • Експертни огледи и консултации;
  • Планиране;
  • Изготвяне на специфичен дизайн;
  • Строителни дейности;
  • Изграждане на кабелни трасета;
  • Производство на широка гама от стандартни и премуим зарядни станции;
  • Монтаж, тест и активация на зарядни станции;
  • Изграждане на фотоволтаични инсталации (самостоятелни и свързани с електромобилна инфраструктура);
  • Софтуерни решения за обслужване на зарядни станции;
  • Поддръжка на зарядна инфраструктура.

Заедно, новото партньорство ни дава много увереност за развитието на съвместната дейност и предлагането на професионални качествени услуги за изграждане на зарядна инфраструктура.

Предстои да добавим и още един важен акцент - озеленяване. Като ще разкопаваме, после не просто да зариваме, но и да правим всичко красиво. Много красиво. Да пасва на обстановката. Зеленина, акценти, дори елементи от ковано желязо или битови орнаменти, всичко е въпрос на вдъхновение, желание и посвещение в изпълнението. Поръчайте ни и ще го направим за вас.

За запитвания за изграждане на зарядна инфраструктура от малки единични инсталации до големи фирмени или индустриални проекти, изпращайте ни запитвания на имейл:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Или на фирмения телефон: +359 894 354 464

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Намериш си свестен сайт да си четеш и пак се намират умници да се изсерат с некоя глупост ей.

гост
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума