Първото електро такси осветено и електриково зелено

Блог

Електрическият KIA Soul EV на Йелоу такси официално представен, продължава да върти чисти кръгчета из София.

Подарък ни е от дядо Боже и днешният чудесен есенен ден, в който един Божи служител освети на нарочна сбирка първото електро Йелоу такси...

В централата на компанията, на паркинга с такситата вече има и две електрически коли. Едната е в новото електриково зелено - това е таксито, а другата е на изпълнителния директор на Йелоу Калин Кокошаров.

Хубаво се събрахме, снимки, почерпка, раздумка за електромобилите и пожелания за още много такива по нашите улици. И зарядни станции трябва да си наслагаме, че има къде да си ги зареждаме електричките, ама по това много усилно работим в ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ, макар и с известно забавяне от първоначалния план.

Електро таксито на Йелоу вече е осветено за успех и ние пожелаваме на компанията много спорна работа и още електро возила. Това, първото, работи от сутринта до към 2 следобед, после го зареждат и излиза отново на вечерна работа.

Можеш да го познаеш по специфичният "жълт" цвят, както и по сините акценти и специалното облепване. И ако се случи да се повозиш казвай как е, тук в коментарите или във форума.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Илиян Звездоброев

Ех как ми се привози на това такси точно. Другия път като си поръчвам такси, ще се обадя на Йелоу, и ще питам може ли баш то да е! А ти си признай , че отиде на събирането само заради отрупана с лакомства трапеза, нали

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
elektromobili-2020

Най-нови теми от форума