Новият eCars.bg клуб за събирания – как го искаш и предпочиташ

Блог

В този блог: Правим eCars.bg клуб за събирания – да е готин за всички!

Питанка във форума "Правите ли форум сбирки, такива дето карат ЕЛ-и?" от началото на април направо вече ни тласна да го създадем отдавна замисляния eCars.bg клуб. Имаме план и предложения, но първо трябва да ги споделим, да съберем мнения и предпочитания – всеки да си каже какво му харесва повече, за да го направим възможно най-готино...

Първо, името! Намислили сме няколко варианта, за да си има свое име – така си е по-разпознаваемо.

Тук само ги изброяваме, но молим да си кажеш предпочитането във форума, в темата по темата :).

Ето няколко идеи:

  • КарамЕЛ
  • Клуб КарамЕЛ
  • eCars.bg клуб
  • EM клуб

Като му изберем име (засега първите отзиви са за... ОК няма да казваме, да не ти повлияем), следва формат. КарамЕЛ специално очевидно е повлияно от нашия сайт за обяви за електромобили KaramEL.bg.

В София сме базирани и засега стартираме оттук, но целта определено е да го направим в повече български градове.

Изглежда ни подходящо да е на място където има (повечко) парко места и добро хапване (не типичен затворен клуб/заведение, а по-скоро навън, поне за топлия сезон, какво мислиш?). Ние предпочитаме качествена и макс. естествена храна. Ти какво предпочиташ за хапване и освежаване?

Това да е където има повече парко местата е, защото идеята естествено е да се събираме с колите. Можеш да идваш и без електромобил, но колите са поводът за създаването на eCars.bg така или иначе.

Оттам вече нещата са като по повечето такива събирания – запознанства, приказки, обсъждания, предложения, въобще цялата социална сбоджа дето си я правим и сме си свикнали с нея. И каквото ти харесва да се добави и да се е различно, просто споделяй – в коментарите тук или най-добре във форум темата. Критики и предложения приемаме всякакви.

Да си направим и фонд да се събират пари за специални събития и въобще. Членски внос или както искаш го наречи. Нещо, което да ни осигурява повече възможности да развиваме eCars.bg клуба из цялата страна и да си организираме турове и демонстрации на електромобили и зарядни станции.

Може да е с месечно:

  • 10 лв
  • 25 лв

Нещо такова, как ти се вижда?

ОК, ние работим по организацията, събираме идеи и мнения и си оставяме някои изненади за изненада :).

Ето отново линк към форум темата за eCars.bg клуб.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари