500,000 потребители достигна Tesla групата в Reddit

Блог

С половин милион потребители, subreddit обществото на Tesla вече е на второ място в популярния сайт. Само Cars е пред Tesla групата, която вече е с 38% по-голяма от Autos subreddit-а (с 360,000 абонати).

Такива са данните според колегите от Cleantechnica, а самото общество модераторите на групата в Reddit определят като микс от Tesla притежатели, акционери и фенове от цял свят, които подкрепят мисията на компанията.

Половин милион е внушителен брой хора и цялата тази ангажираност е отражение на работата на Tesla за по-добър свят. Компанията постигна много за супер кратък период от десетина години и е магнит за хора от цялата планета с действията си променящи авто и енергийната индустрии.

Около 80% от новите потребители на групата са се включили през последните две години и ако темпото се запази, до края на следващата броят може да нарасне до 1 милион.

Tesla прави много грешки и расте динамично като нетърпеливо и буйно дете. Има много фенове, има и много недоброжелатели. Като повечето други (големи) компании. Големите неща често са съпроводени с големи предизвикателства, каквото е модерирането на група с половин милион потребители. Растежът е огромен, а с него се увеличават и отговорностите. Всеки трябва да носи своята и заедно с това допринася за по-добър живот и свят, чудесно!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума