Цени на Renault Twizy и Kangoo Z.E. в България – продажбите започват през юни

Електромобили
В този блог: Продажбите стартират този месец, точно навреме за старта и на новия ни сайт за Обяви за електромобили.

Цените са за налични Twizy 80 Red Color Limited Edition на финансов лизинг и съответно за оперативен лизинг на Kangoo Z.E. от Омникар Ауто...

Електромобили на склад, с цени и в продажба – това е комбинация от думи, която осмисля тази блог страница в интернет. След 20-те електро минивана, които куриерска компания Спиди закупи в края на 2013 г., сега броят на електромобилите по нашите улици предстои да се увеличава. Лични или служебни, Twizy и Kangoo Z.E. са началото на електромобилните продажби за Renault в България и нека това е едно успешно начало с дългосрочно продължение.

Сега направо към опциите и ценовите предложения.

Renault Twizy (Финансов лизинг)

Ограничено складово количество от малката градска електро кола сега се предлага на финансов лизинг. Казваме го така, защото след изчерпване на това количество Twizy ще може да се поръчва и плаща на оперативен лизинг. Разликите между двата типа лизинг ще намериш по мрежата, а наличните на склад Twizy са малко и за тях ще трябва да се реагира бързо. Това означава и че съвсем скоро нашият бяло черен екземпляр със светло сините КарамЕЛ надписи вече ще си има компания по улиците на София :) .

Ниво на оборудване, опции и цени

 Ниво на оборудване, опции и финансови условия за Renault Twizy
Ниво на оборудване Цена с батерия без ДДС Цена с батерия с ДДС 
URBAN 80 RED COLOR LIMITED EDITION 17 к.с. 23 408 лв 28 090 лв
Оферта за разсрочено плащане – финансов лизинг    
– Авансова вноска (30%)*  7 788 лв 9 345 лв
– 48 месечни вноски по:  349 лв 419 лв
– Остатъчна стойност 5%  1 171 лв 1 405 лв

* Авансовата вноска включва: първоначална вноска, еднократна такса по обслужване на сделката, регистрация на автомобила в КАТ (не включва стойността на транспорта до КАТ), оборудване на автомобила съгласно ЗДВп, 1/4 вноска по застраховка Каско.

Предимствата на Twizy за града са лесно придвижване и паркиране при това безплатно на синя и зелена зона в София (и Бургас) и супер евтино придвижване – с батерия от 6 кВтч едно зареждане на нощна тарифа струва 60 ст., а на дневна 1.10 лв. Няма пътен данък, но няма и странични стъкла :). Такива обаче можеш да си купиш като аксесоар, а от тази година вече има и зимни гуми за Twizy. Пробегът с едно зареждане е:

  • 100 км супер икономично шофиране;
  • 80 км икономично шофиране;
  • 65 км нормално шофиране;
  • 50 км екстремно шофиране.

Renault Kangoo Z.E. (оперативен лизинг)

Съвсем скоро на интернет страницата на Омникар ще има информация за допълнителното оборудване на Kangoo Z.E., която ще ти е необходима за поръчка на електромобила. Ето сега лизинговите вноски за базово оборудване.

 Kangoo Z.E. ценова оферта за оперативен лизинг
Ниво на оборудване Месечна вноска в Евро без ДДС  Месечна вноска в Евро с ДДС* 
Kangoo Z.E. 2 места  451 € 541 €
Kangoo Z.E. Maxi 2 места 467 € 560 €
Kangoo Z.E. Maxi 5 места  499 € 599 €

* Месечните вноски са изчислени на база на лизингов срок от 72 месеца и примерен годишен пробег от 10 000 км., като включват наем за батерията и застраховки (автокаско и гражданска отговорност).

Към сега наличната информация за цените можем да добавим само, че вече имаме известен опит с двата модела (особено с Twizy) и сме готови да отговорим на въпроси за електромобилите. Повече има в нашия блог с първи Twizy впечатления, а ето и какво мислят шофьорите на Спиди за Kangoo Z.E.

Сега остана само да споделим, че новият ни сайт и първи в България такъв за Обяви за електромобили, е готов точно навреме за старта на продажбите на двата електромобила на Renault – създадохме го, за да помагаме за развитието на пазара на електромобили в България. Премиерата ще е в понеделник, а дотогава, приятен уикенд и планове за електромобилни покупки :).

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Страхотна новина! Онзи ден в рамките на 30 минути видях два електромобила в центъра. Обаче понеже съм си прост - не можах да зпомня марката и модела

Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Започваме със санкциите значи тогава – за хора дето не обръщат внимание на детайлите xD

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Има ли цена на Kangoo ZE при закупуване?
Позрави

Rumen
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Само на оперативен лизинг ще е Kangoo ZE и затова не дават цена за директно плащане. Това вероятно ще се промени в един момент, но засега ще е така.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения