ReCluster.bg на стартиралия днес (29 септ) есенен Международен панаир Пловдив

Събития
В този блог: Регионален Е-Клъстер, от който имаме удоволствието да сме част, се представя на пловдивския панаир.

Едно е да действаме само в областта на електрическата мобилност, друго е да обхващаме много повече технологични направления. Това последното правим сега с нашите съмишленици в Регионален Е-Клъстер, представяйки различните бизнес и технически направления на есенния Международен панаир в Пловдив, който стартира днес...

Регионален Е-Клъстер е създаден в Разград през 2013 г., за да съдейства за развитието на изследванията, нововъведенията и технологиите в областта на електрическата мобилност, светодиодното осветление, енергийната ефективност, еко туризма и техните приложения в индустрията.

Сега сдружението ни има щанд на панаира в Пловдив и на него сме показали толкова много различни неща, че е трудно за вярване как се побраха на площта, с която разполагаме. В Пловдив членовете на Регионален Е-Клъстер демонстрират:

– Секционна гаражна врата с фотоволтаични елементи;

– Стъклопакети и дограма;

– Зарядни станции за електромобили;

– Батерии, контролери, електромотори;

– Светодиодни осветителни тела;

– Решения за производство на електоенергия от възобновяеми източници;

– Решения за паспортизация, прилагане на енергоспестяващи мерки и сертифициране на сгради.

С други думи в РеКлъстер предлагаме за всеобхватни решения за енергийна ефективност, новаторски технологии, електрическа мобилност, рециклиране и други.

Но нали сме си най-вече парче електромобилисти, имаме си един привличащ много погледи към щанда Рено Туизи. Не е този на eCars.bg, който по организационни причини не можахме да закараме до Пловдив, но благодарение на нашето приятелство с екипа на оторизирания дилър за Рено електромобили, Омникар Ауто, получихме един Туизи от представителството на компанията в Пловдив и го събрахме идеално в средата на щанда.

Получи се нещо като "малка спретната количка с две зарядни станции отпред", а до тях са елементите от акациево дърво, с които скоро РеКлъстер ще представи нови зарядни станции, както и секционна гаражна врата и светодиодно осветление, да допълват енергийно ефективното представяна на сдружението.

Най-добре е разбира се да видиш нещата на живо, ако минаваш през панаира, където ще намериш РеКлъстер на щанд 11D2. Ще се радваме да се запознаем и да ти покажем на живо какво правим и предлагаме. Вече работим и по някои проекти, а нещата в направленията, в които работим, тепърва предстои да се развиват бурно. Харесва ни, че избрахме да сме част от това ново развитие, в което вече сме се впуснали.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения