Китайска реплика и на Tesla Model S

Електромобили
В този блог: Youxia X прилича много на Model S – и отвън, и отвътре.

Външно, китайската електро лимузина определено изглежда по-агресивно, с буквално изкопирана от Model S предна "решетка". Има все пак две значителни разлики – в задната част и в максималната мощност от 362 кс – наполовина на тази на топ изпълнението на Model S...

Тези 362 коня в електромобил са си все така супер мощност – BMW i3 например, бидейки от най-мощните малки електромобили, разполага с максимум 170.

Вътре, Youxia X има същия голям екран като на Model S, с тази разлика, че централната конзола започва директно от долната му част.

Според Car News China, цената на Youxia X ще варира от $32,000 до $48,000. Това обаче е след като се приспадне правителствената субсидия за електромобили от около $15,000. С други думи, реалната цена на колата е $47,000 – $63,000.

Откъм технически параметри, според сайта на Youxima, X има следните опции:

  • 362 кс електромотор;
  • 40 кВтч батерия – 220 км пробег;
  • 60 кВтч батерия – 330 км пробег; и
  • 85 кВтч батерия – 460 км пробег.

Това са все предварителни неща, защото както Car News China пише, производството се очаква да стартира в края на 2016 г. с първи продажби в началото на 2017 г.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

eeх, ако заводът до Брезник започне да прави такива ...!

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения