Свежа награда – уикенд с електромобил в радио играта 'Еко трафик'

Електромобили

В този блог: БАЕПС и Радио София организират игра, голямата награда в която е уикенд с електромобил от КИА Моторс България.

Всяка сряда в късния следобед от 11 ноември до 2 декември 2015 Радио София ще задава въпрос за чиста и безшумна градска среда, свързан с електромобилността. Ако отговориш правилно, можеш да станеш победител в първата електромобилна радио игра "Еко Трафик", организирана от Българска Асоциация Електрически Превозни Средства (БАЕПС) и Радио София...

А играта е такава, че който победи – това се определя чрез теглене на 2 декември – получава уникалния шанс да се наслади на електромобил не просто за едно кръгче, а за цял уикенд. Ето пак:

Голямата награда на "Еко Трафик" е уикенд с електромобил КИА (4- 6 декември 2015), предоставен любезно от КИА Моторс – България.

Като в повечето игри, за позналите отговорите на въпроса всяка сряда ще има малки утешителни награди.

Играта започва тази сряда, 11 ноември, предаването е за улеснено придвижване в градска среда в сряда от 17 до 19 часа: Ето всички дати:

  • 11 ноември;
  • 18 ноември;
  • 25 ноември; и
  • 2 декември.

Какъв е въпросът?

В първата част на предаването (17:20 – 17:25) водещият ще задава електромобилен въпрос с три евентуални отговора, от които само един е правилен. Обаждаш се на ефирните телефони на Радио София 02/963 56 50 и 02/963 56 80 и казваш правилния според теб отговор. Победителят за деня ще бъде обявяван във втората част на предаването (около 18:45 – 18:50) и получава малка КИА изненада, както и шанс да участва в тегленето за голямата награда.

Това е първата награда с електромобил от този тип в България досега – уникално е да изпиташ какво е чувството да караш удобна и бърза кола, но без да замърсяваш природата. Mоже да е един страхотен еко момент – пожелаваме ти да го изпиташ с огромно удоволствие!

Ето и на кои честоти можеш да слушаш Радио София:

  • София – 94.5;
  • Ихтиман –104.6;
  • Своге – 90.4, и
  • Боровец – 100.0.

Хайде приятно!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари