Електрическият Chevrolet Bolt разкрит седмици преди дебюта

Електромобили

В този блог: Производствената версия на Chevrolet Bolt 2017 излезе неочаквано наяве.

Без никаква визуална защита, виждаме приятно изненадващия Chevy Bolt няколко седмици преди официалния дебют по време на CES шоуто...

Изглежда някой не се е постарал да скрие колата от шпионски погледи и камери, но това, което виждаме изглежда различно от концепта и като че ли по-голямо.

Сега едва ли има по-важен модел от Bolt за GM и ако има нещо сигурно за нас е, че с Bolt започва ожесточената конкуренция при електромобилите. С обещан пробег над 300 км Bolt ще се състезава с Nissan LEAF 2, Tesla Model 3 и вероятно с Renault ZOE 2 (засега няма яснота като за LEAF), с подобрена/променена версия на BMW i3. и, разбира се, с евентуални модели на други марки.

Всичко това се заформя за някое време през 2017 г., докогато трябва да са готови батериите второ поколение. По тях в момента се работи трескаво в много компании, а Tesla дори строи гигафабрика.

Интересно е да видим дали финалната версия на Bolt ще изглежда като тази на снимките, но ръкавицата определено е хвърлена и ерата на електрическите кросовъри се задава скоропостижно.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения