Второ поколение електро кросов FreeRide мотор от KTM

Електромобили

В този блог: KTM представи второто поколение FreeRide E-XC в Австрия и очерта плана на компанията за бъдещето в сегмента на електрическата мобилност.

Списание Dirt Bike съобщава, че новият електрически офроуд има мотор с мощност 18 кВт в композитна рамка, преработена за по-добра стабилност.

Новият KTM PowerPack може да се похвали с 50% увеличение на капацитета, което стига за около 1,5 часа каране с едно зареждане.

Новият FreeRide използва и регенериране на енергия при спиране или спиране за допълнително усилване на обхвата, а  батерията има бързо зареждане, като същевременно осигурява 70% от първоначалния си капацитет след 700 зареждащи цикъла.

В допълнение, този лек мотор се гордее с новата система WR Xplor 43 с по-висока разделителна способност с повишена чувствителност и нов амортисьор WP PDS Xplor с подобрени възможности за прогресиране и настройка.

E-XC има три режима на каране: Economy, Enduro, and Cross. От KTM споделят, че ниската височина на седалката и екстремната гъвкавост предлагат най-добрата електрически задвижвана машина за начинаещи и опитни състезатели.

KTM планира набор от машини за в бъдеще, включително e-mini и е-скутер, както и разширяване на своето партньорството с PEXCO за производството на кросоувър велосипеди.

От KTM съобщават също, че през следващите няколко години ще увеличат акцента върху машините от 250 вата на 11 кВт в съответствие с търсенето на пазара.

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума