Renault отваря първия в Европа инфо ЕV център в Стокхолм на 16 февруари

Електромобили

В този блог: Чисто нов Renault електромобилен инфо център отваря врати в Стокхолм тази седмица.

На 16 февруари Renault ще открие първия си европейски - Renault Electric Vehicle Experience Center - в Стокхолм, където посетителите ще могат да открият предимствата на електрическата мобилност и да научат повече за нея...

Инфо центърът ще бъде разположен в Täby Centrum, един от най-големите търговски обекти в Швеция, в покрайнините на столицата и ще бъде първото по рода си място за популяризиране на предимствата на електрическата мобилност в страната.

Мястото ще разполага с редица отделни зони, включително изложени на място електромобили и кътове, където да намериш информация за инфраструктурата и системите за зареждане, местното законодателство, субсидиите, условията за покупка и услугите, свързани с електрическите превозни средства, както и място където да се отпуснеш на по чаша кафе и да обмениш информация и идеи с персонала.

На място ще можеш също така да тестваш някой от изложените електромобили, а при желание ще можеш и да направиш поръчка за избраната от теб кола.

Консултантите, които ще работят в този нов инфо център ще бъдат на разположение седем дни в седмицата, за да помагат на всички посетители с навлизането в електрическата мобилност.

Инфо центърът ще включва и разширено дигитално изживяване, включващо конфигуратор за електрически автомобили, който ще позволява на клиентите да намерят модела, който отговаря на техните ежедневни нужди.

Миналата година подобен проект стартира и в Англия, където обаче няколко автомобилни марки се обединиха, за да създадат инфо център, в който хората да получават информация за електрическата мобилност и да се запознаят отблизо с електромобилите, които всяка марка предлага.

Tesla също работи на този принцип с такива центрове в САЩ и макар все още да има законови пречки в доста щатове нещата лека полека се променят и преградите започват да падат.

Стискаме палци скоро и у нас да се пръкне един такъв инфо център, за да могат хората да се срещнат отблизо с електромобилите и да научат повече за техните предимства.

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари