eCars започва да продава и нови и употребявани електромобили плюс наеми и тест драйв

Електромобили

Добавяме още една важна дейност към потфолиото на eCars, с логичната стъпка в развитието на компанията да започне да предлага електромобили.

Търсенето на електрически автомобили в България се засилва и има нарастваща необходимост от специализирано предлагане на електрически превозни средства, наред с изграждането на мащабна, удобна за използване и достъпна зарядна инфраструктура.

След като вече предлага качествени зарядни станции от висок клас собствено производство, екипът на eCars е добре подготвен и добавя също продажби и наеми на електромобили в отговор на все по-честите запитвания и увеличаващото се търсене.

Ето какво предлагаме за частни и бизнес потребители:

  • Експертни консултации за покупка на електромобили (леки и лекотоварни)
  • Продажба на нови електромобили (леки и лекотоварни)
  • Внос и продажба на употребявани електромобили (леки и лекотоварни)
  • Електромобили под наем (леки и лекотоварни)

За нови електромобили работим официално с повечето представителства или дилърства, като постоянно добавяме още договори, чрез които да обхващаме все повече марки.

Електромобилите имат своите спефицики и ние сме подготовени да предоставяме точна информация за използване, оперативни разходи, подходящ начин на шофиране, като добавяме и сравнителни анализи с конвеционални автомобили и предоставяме електромобили за тест драйв.

С това напредваме към допълнително разширяване на дейността на eCars в сферата на електрическата мобилност и каним всички партньори, които искат да увеличат своите продажби и реализации на електромобили, свързани услуги, аксесоари и др., да се възползват от нашите услуги чрез съвместна качествена и ефективна работа.

Предстои и предколеден старт на обновения сайт за обяви за електромобили KaramEL.bg, с добавена възможност за дилърска регистрация, в който фокусът е изцяло върху електромобили, със специфични полета в обявите, тест драйв заявки и дори оферти за отдаване под наем.

За всякаква допълнителна информация по продажбата на електромобили, която стартираме официално като дейност, потърсете ни на:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или +359 899 838 931

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg