Hyundai Kona Electric 2020 ще получи 11 кВт бордово зарядно

Електромобили

От Hyundai по погрешка пуснаха прес съобщение, в което съобщават, че Kona Electric 2020 ще бъде снабденa с 11 кВт бордово зарядно.

За щастие един германец от форума на goingelectric.de е направил скрийншот на публикацията преди тя да бъде изтрита и от нея може да се научат някои от по-важните неща касаещи Hyundai Kona Electric 2020.

Освен новото трифазно 11 kW вградено зарядно устройство, новият Hyundai Kona Electric получава и новата версия на Hyundai Blue Link, опционален нов сензорен екран с централен дисплей и отопляеми задни седалки.

В Европа бордовите зарядни устройства с мощност 11 kW трябваше вече да са стандартни и към тях да се прилага устройство, с което да има опция за достигане на 22 кВт мощност.

LG Chem вече произвежда 11 kW вградени зарядни устройства - предназначени за европейския пазар - с впечатляваща енергийна ефективност от 95%.

Доставките на електрическата Kona трябва да започнат преди края на тази година и тази новина определено ще зарадва повечето потенциални купувачи.

Който желае да прочете цялото прес съобщение на Hyundai може да го намери на този линк.

 

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения