Honda заменя стандартните огледала с камери в Honda e

Електромобили

Първият масов електромобил на Honda вече може да се резервира на няколко пазара в Европа, а наскоро Honda пусна още няколко подробности за колата

Най-новото, което научаваме за Honda е, че тя ще се предлага с камери вместо странични огледала и това ще бъде стандартна опция.

Двете камери заменят стандартните огледала и предоставят видимост за случващото се на пътя на два шестинчови екрана интегрирани в двата края на таблото.

Интегрирани в двата края на арматурното табло, тези ергономично разположени екрани осигуряват на водача естествено усещане и визия.

Докато някои модели със странични камери бяха критикувани за работата си при лошо време, Honda твърди, че нейната система, която предлага както нормални, така и широкоъгълни изгледи, ще подобри видимостта при лошо време и през нощта.

Honda отбелязва, че системата е подложена на задълбочени тестове, за да се гарантира, че няма заслепяване или отблясъци, а дизайнът на камерата не трябва да създава проблеми на водачите при дъжд или сняг

Формата на корпуса на камерата е проектирана така, че да предпазва лещата от водни капки. Освен това върху самата леща има специално покритие, което допълнително предотвратява пропускането на вода.

Honda изтъква цялостно подобрена видимост, намалено съпротивление и намаляване на шума от вятъра като предимства. Намаленото съпротивление - подобрение с 90% в сравнение с конвенционалните огледала - води до „подобрение с 3,8% за целия автомобил, което допринася за общата ефективност и пробега“.

Освен това, заедно с камерата, Honda също потвърди, че производственият модел на Honda щe запази „изскачащите“ дръжки на вратите, които се виждат в прототипа.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари