Dashcam спести акт за нарушение на водач на Model 3 [ВИДЕО]

Електромобили

Интересни моменти хващат камерите на Model 3 и специално в този случай шофьорът на Теслата вероятно щеше да отнесе глоба, ако не беше заснетият от камерата момент.

За жалост все още има доста неадекватни шофьори по пътищата и макар това вероятно да не е основната причина за преминаването към самоуправляващи се коли, гледайки подобни кадри, някак ти се приисква да се направи нещо, за да не се случват въобще.

Накратко за инцидента от водача на Model 3.

След като той ме удари, тъй като ние се отклонихме и не беше безопасно да спрем (бях с децата си в колата). Взех следващия изход и спрях, за да се обадя на магистралния патрул. Другият шофьор направил същото, но съобщил, че аз съм го завъртял отзад и съм избягал, защото съм продължил в другата лента без да спирам.

Магистралният патрул се свърза с мен и се събрахме около час по-късно, като през което време аз му изпратих по имейл видео клипа. В крайна сметка видеото ме онеправда, а другият шофьор получи глоба за опасно шофиране.

От видеото ясно се вижда, че другият шофьор е в нарушение и прави много опасна смяна на лентите и пускане на мигач в последния момент 

Хора в тази дискусия

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Влади Иванов

Не знам, това Модел 3 защо кара в сляпото петно на Субаруто толкова време? Не е съвсем невинно.

  Прикачени
  гост

Човека вероятно е смятал, че другият шофьор просто ще си продължи да кара направо предвид липсата на всякаква индикация,че след броени метри смята да прави нереално изместване.

  Прикачени
  гост
  1. гост

Щеше да пресече непрекъснатата линия и без тройката да го подпре. Правилно отсъждане.

  Прикачени
  гост

Какви индивиди има по пътищата....тези камери ще донесат свежи пари в хазната от глоби

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
elektromobili-2020