Hyundai Highways обиколки из националните паркове на САЩ с Kona Electric

Електромобили

Hyundai стартира интересна кампания в YouTube за популяризирането на Kona Electric.

Видео поредицата озаглавена „Hyundai Highways“ е нещо повече от проста реклама опитваща се да ти продаде поредната кола.

Вместо да се опитват да те накарат да си купиш Hyundai Kona Electric като ти изтъкват предимствата на електрическите и коли и как недостатъците им не са чак такива недостатъци, от Hyundai правят нещо малко по-различно и ефирно.

Видео серията има за цел да даде представа на хората какво е преживяването от шофирането на този електромобил чрез обиколки из някои от най-забележителните природни кътчета на САЩ.

Заглавието на видео поредицата подсказва и по какви пътища се минава, като това е един добър начин да се демонстрира на какво реално е способна колата и че притесненията, които не малко хора всеоще  имат относно пробега и зареждането са ненужни.

В тази видео поредица дори не се отговаря на въпроси като, "колко минава с едно зареждане?" и "колко време отнема зареждането?".

Идеята определено е готина и дори не си фен на марката и да не смяташ да си купиш Kona Electric можеш да научиш нещо полезно за електромобилите докато се наслаждаваш на красиви гледки из националните паркове на САЩ.

Тази видео поредица по-скоро прилича на сериал по Nat Geo отколкото на автомобилна реклама, което определено я прави много по-интересна и привлекателна за гледане

Те споменават накратко наличието на станции за зареждане на някои места, но като цяло съвсем рядко дори се споменава, че Kona Electric е ... електрическа кола!

Първият епизод е с много красиви кадри от Национален парк Zion, а цялата видео поредица се състои от пет клипа и посещения на парковете Big Sur, Death Valley, Yellowstone, Grand Tetons и Sequoia National.

В информацията, предоставена за серията, Hyundai споменава, че всеки видео клип е направен само с едно зареждане на 400 км.

Ето го и първият епизод на Hyundai Highways, а ако искаш да гледаш и останалите се абонирай за HyundaiUSA канала.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари